Cum îți poți decora apartamentul fără să cheltui o avere

Decorarea apartamentului este mereu un motiv de bucurie însă mulți dintre noi amânăm acest moment din două motive: lipsa de timp și lipsa de bani. Timpul necesar îl găsim însă astăzi îți spun cum îți poți decora apartamentul fără să cheltui o avere.

Bugetul reprezintă o componentă esențială în (re)decorarea unei locuințe. În cazul în care ai un buget limitat alocat pentru a-ți transforma apartamentul, îți recomand să intri pe www.modal.ro deoarece vei găsi o gamă destul de variată de produse pe care le poți asorta cum dorești.

7 moduri care te ajută să economisești când îți decorezi apartamentul

#1. Află care este stilul tău

Fiecare persoană în parte are propriul stil atunci când își reamenajează locuința. Trebuie să te hotărăști care este stilul tău. Este modern, vintage, clasic, etc. În momentul în care ai stabilit asta te poți apuca să planifici și să cauți magazinele potrivite.

#2. Stabilește bugetul înainte

Acesta este foarte esențial. Dacă nu ai un buget bine stabilit, este posibil ca (re)decorarea locuinței tale să dureze mai mult deccât te-ai fi așteptat.

#3. Fă-ți temele înainte să pleci la cumpărături

Pentru că mersul la cumpărături poate deveni copleșitor destul de rapid, ai grijă să pui totul la punct înainte de a ieși pe ușă. La fel se întâmplă și când faci cumpărături online. Caută magazinele potrivite, compară prețuri, vezi dacă au exact ceea ce îți dorești, asigură-te că produsele îți vor fi trimise acasă și ai grijă să nu depășești cu mult bugetul pe care ți l-ai propus inițial.

#4. Începe amenajarea din sufragerie

Să ne gândim puțin. De ce este atât de importantă înăperea din care începi și de ce trebuie să fie sufrageria? Deoarece aici îți vei petrece ceva mai mult timp seara, împreună cu familia. Un alt motiv îl constituie primirea musafirilor. Bineînțeles că îi vei invita în sufragerie și cu siguranță îți dorești ca aceștia să-și facă o impresie bună. Practic, prima impresie începe să se contureze de la ușa apartamentului, însă sufrageria este o încăpere importantă.

#5. Alege elemente de decor

Mie îmi plac acele perne mici pe care le poți grupa pe colțurile canapelei și dau un aspect de eleganță. În afară de eleganță, le găsim și la prețuri destul de mici. La fel de frumoase sunt și alte materiale txtile pe care le poți alege pentru a decora canapeaua și nu numai. Acestea schimbă cu totul aspectul unei încăperi.

#6. Alege o lenjerie confortabilă pentru pat

Dormitorul, acel loc de odihnă și relaxare. Într-un dormitor, nu este important numai patul sau dulapurile și modul în care acestea sunt distribuite ci și lenjeria pe care o alegi pentru pat deoarece aceasta îți va asigura o calitate a somnului și mai bună. Când alegi lenjeria, nu uita să ții cont de:

  • Culoare. Să fie plăcută și să se potrivească cu decorul general al dormitorului.
  • Dimensiuni. Înainte de a cumpăra lenjeria de pat asigură-te că ai măsurat salteaua și ai dimensiunile corecte.
  • Tipul cearșafului. Cu elastic sau clasic.
  • Materialul.
  • Raport calitate preț.

Sunt lenjerii foarte scumpe în comerț. Însă pentru a beneficia de calitate nu este musai să cheltui o avere.

#7. Schimbă aranjamentul mobilei

Pentru a aduce o schimbare, pe lângă elemetele de décor, perne și alte textile pe care le alegi, ia în calcul și schimbarea modului în care este aranjată mobila.

Tu cum te-ai gândit să-ți reamenajezi apartamentul?

Previous

5 idei de articole pentru blog

Next

A Dog’s Purpose

1 Comment

  1. Noi acum exact un an am primit un apartament Anl. Era gol-golut si cu daune de pe urma fostilor locatari. Cand am intrat pentru prima oara in el ne-am dat seama ca vom avea mult de lucru. Daca in primele luni am dormit pe saltea si am tinut hainele in saci, mai apoi ne-am strans bani pentru un pat de mijloc. Am inceput cu el ca sa putem dormi normal, nu noi, ci mai mult piciul. Ideea a fost sa nu ne grabim, sa nu primim lucruri second-hand si sa nu ne zgarcim pentru a ne cumpara ceva bun si pe gustul nostru.
    Nu recomand nimanui mobila second-hand.
    A fost o regula ideala. Intrun an de zile am cumparat exact ce am vrut si acum e timpul pentru elementele de decor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.