Cum să alegi cristalul swarovski potrivit

Regula numărul 1 în materie de fashion este accesorizarea. Doamnele și domnișoarele știu asta, indiferent de vârstă. Nu cred că există o femeie în această lume care să nu poarte bijuterii, iar doamnele și somnișoarele sunt atrase de pietrele prețioase și semiprețioase, cum ar fi cristalele swarovski.

Când mă gândesc la accesorii, mă gândesc la simplitate. Nu la ceva banal ci la acea simplitate care pune totul în valoare, iar cristalele swarovski au această calitate de a siblinia acea simplitate delicată.

Dacă vei păși virtual într-un magazin de bijuterii, cu siguranță vei descoperi o gamă largă de bijuterii din cristale swarovski, din care poți alege ceea ce ți se potrivește mai bine.

Dar ce sunt aceste cristale swarovski atât de prețuite de atâtea femei din întreaga lume? Cristalele swarovski nu sunt cristale naturale și nu se găsesc în peșteri. Cristalele swarovski sunt niște pietre artificiale care sunt fabricate în Austria. Pe la sfârșitul anilor 1800, Daniel Swarovski a descoperit această formulă prin care se pot obține aceste cristale, practic, utilizând sticlă și plumb de înaltă calitate.

O bijuterie din cristale swarovski, are capacitatea de a transforma o ținută absolut banală, în una absolut fabuloasă. Bineînțeles, totul cu măsură, bun gust, stil, eleganță și, nu în ultimul rând, simplitate. În general, este bine să urmărim trend-urile momentului în materie de bijuterii și să le alegem pe cele care credem că ne sunt potrivite, însă, niciodată nu este bine să uităm de acea notă personală. Felul în care este purtată o bijuterie, îi conferă această notă persoanlă despre care vorbesc.

Reguli de accesorizare

Delicatețe. Alege bijuterii din cristale swarovski de dimensiuni mici. Acestea sunt simple însă vor reuși, cu succes, să scoată în evidență eleganța ta.

Detalii. Ai grijă la detalii căci acestea fac diferența. Oricare ar fi cristalul swarovski ales, asigură-te că ți se potrivește, că te reprezintă.

Îndrăzneț. Există aceste persoane care au personalități frumoase, sunt firi puternice și când vine vorba de bijuterii, le vor alege mereu pe cele care le vor scoate aceste trăsături în evidență. Dacă ești o astfel de persoană, poți alege bijuterii din cristale swarovski de dimensiuni mai mari, care au un design mai complicat. Nu vei da greș dacă le vei asorta la ținute simple.

Valoare. O bine cunoscută caracteristică a bijuteriilor din cristale swarovski o reprezintă faptul că acestea scot în evidență zonele de corp pe care sunt purtate. Astfel, poți purta diferite bijuterii în zonele de corp asupra cărora dorești să atragi atenția.

Bijuteriile din cristale swarovski au această minunată capacitate de a scoate în prim plan, de a oferi eleganță, valoare și stil oricărei ținute. Depinde de tine să știi să le porți într-un mod care te avantajează.

Caracteristici ale cristalelor swarovski

  • Cristalele swarovski nu sunt pietre semiprețioase.
  • Sticla din care sunt făcute este compusă din 32% plumb de înaltă calitate, sub formă de oxid de plumb.
  • Cristalele swarovski sunt tăiate cu o mare precizie și lustruite de un mecanism propriu patentat.
  • Cristalele swarovski au propria tăietură distinctă. Toate fațetele se întâlnesc la colțuri într-o armonie perfectă.
  • Au propria paletă de culori.
  • Absolut toate produsele din cristale swarovski sunt însoțite de un certificat de autenticitate, pentru a ajuta cumpărătorii să identifice produsul autentic.


Follow:

Previous

Să învățăm să mâncăm corect

Next

Trend alert: Bronzul cu model

1 Comment

  1. Claudia

    In legatura cu cristalele Swarowski…..am achizitionat si eu un inel Swarowski care a costat 150 EUR din reprezentanta de la Unirii si in 6 luni i-au cazut toate cristalele cat si materialul din care este facut s-a deteriorat considerabil. Avand garantie 2 ani m-am dus in reprezentanta din Mall Vitan pentru a solicita remedierea acestor defecte. Am fost intampinata de o domnisoara cu o atitudine foarte deplasata care mi-a spus pe scurt ca este doar vina mea ca inelul arata asa si ca mai mult ca sigur nu se va incadra in garantie. Intr-adevar am fost sunata dupa 2 zile ca nu se poate beneficia de garantie deoarece m-am spalat pe maini cu inelul pe mana si deci e vina mea….prin urmare chiar NU RECOMAND achizitionarea acestor produse fiind foarte scumpe in raport cu calitatea/durata lor de viata…iar deterioarea in cateva luni din cauza contactului minim cu apa mi se pare dovada clara a unui produs de o foarte proasta calitate….mai ales in raport cu pretul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.