Health

D’ale sărbătorilor

Doamnelor și domnilor, dar mai ales, doamnelor. Este bine știut deja faptul că perioada sărbătorilor poate fi puțin mai dificilă. Atâtea feluri de mâncare, toate delicioase, toate care mai de care, atâtea vizite pe la prieteni dar nu numai, și iar, atât de multă mâncare delicioasă. Plus de asta, se știe că mâncarea făcută de altul este întotdeauna mai bună. Ok, nu întotdeauna, dar aproape. Și aici intervin niște probleme cum ar fi indigestii, durei de bilă și de cap și, nu în ultimul rând, riscul de a lua câteva kg în plus.

Se spune că omul din greșeli învață. Se pare că nu. Bineînțeles, toate acestea sunt probleme care au existat și în anii trecuți dar se pare că unii uită de la an la an, ce probleme de sănătate au avut din pricină că au exagerat cu mâncarea de sărbători. Asta da problemă. Dar hai să o rezolvăm împreună.

Îți dorești să nu te simți balonat(ă) zile întregi? Sau poate îți dorești să nu ai dureri de cap? Eventual, poate chiar nu-ți dorești acele kg în plus pentru care apoi trebuie să muncești jumătate de an să le dai jos căci altfel nu dispar ca prin magie?

Toate aceste întrebări au un singur răspuns. Cea mai simplă și logică rezolvare:

practică moderația

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.