Duminica este o zi cumva specială, o zi de relaxare, de odihnă și bucurie, o zi potrivită pentru a-ți planifica o întreagă săptămână, deoarece atunci când ai toate lucrurile în ordine, totul decurge bine. De aceea este duminica pozitivă și productivă, în același timp.

Uneori cuvintele devin atât de confuze, încât trebuie efectiv să le arunci la gunoi şi să devii tăcut. Nu contează cum numeşti tu starea care se instaurează când devii tăcut.

Numeşte-o starea de a fi. Numeşte-o a fi martor. Numeşte-o răgaz. Ideea este să te scufunzi sub stratul minţii care vrea să definească totul şi să ştii la ce să te aştepţi de la viaţa – înainte ca acest lucru să se întâmple.

Conştiinţa unităţii nu este dualista sau exclusivă. În conştiinţa unităţii, albul şi negrul sunt presupuneri reciproc valabile şi există tonuri infinite de gri. Ea include totul. Poţi “fi” şi “face”, în mod simultan.

Oamenii cer o abordare, pas cu pas, a conştiinţei unităţii, dar tot ceea ce le poţi da este primul pas: să devii tăcut. Îndreaptă-ţi atenţia către interior.

Respiră şi fii. Restul va veni de la sine. – Paul Ferrini

Îți doresc o duminică pozitivă!