Dacă mă urmărești pe Instagram, Facebook și Twitter probabil știi deja unde mi-am petrecut mini vacanța. Tocmai ce m-am întors din Orăștie, unde a avut loc prima ediție a Festivalului Mușețelului organizat de Fares și m-am gândit că doriți să știți cum a fost pe acolo, poate mergeți și voi anul viitor, deoarece a fost foarte frumos. Cum a fost la prima ediție a Festivalului Mușețelului?

Împreună cu o gașcă de vreo 20 de bloggeri am plecat spre Orăștie încă de pe 2 iunie. Drumul lung însă a fost distractiv. Pe 3 dimineața, am plecat către festival și am reușit să ne acomodăm cu locul, am surprins momente frumoase (pe lângă multe selfie-uri, bineînțeles 🙂 ) și să vedem ce minunății găsim pe la standurile expozanților.

Festivalul Mușețelului a fost un eveniment care a reușit să aducă împreună tradiția și natura.

Deschiderea festivalului a fost făcută de către domnul primar.

Am mai aflat că fabrica Fares se află pe strada Plantelor, lucru care mi s-a părut  drăguț. Îmi doresc ca anul viitor să putem face un tur al fabricii și să aflăm cum se fac ceaiurile, dar și alte produse ale companiei Fares.

În prima parte a zilei pe scenă au cântat și dansat Corul de copii Vlăstarele, Călușarii din satul Romos și Călușarii din Satul Vaidei, iar după orele prânzului, puțin spre după amiază a fost și un Concurs Miss Mușețel, titlu care a fost câștigat de o localnică.

Apoi a urmat ședința foto din lanul de mușețel care ne-a animat, dar în același timp ne-a și relaxat deoarece mușețelul are astfel de proprietăți. Personal, aș fi rămas în lan până la toamnă, atât de mult mi-a plăcut acolo.

Pe seară, am revenit la festival deoarece urmau să intre pe scenă câștigătorii Eurovision (Alex Florea și Ilinca Băcilă), Dinu Olărașu, Ovidiu Homorodean și Paula Seling. Festivalul s-a încheiat cu un imens foc de tabără, după care noi ne-am întors la hotel, deoarece trebuia să ne pregărim pentru plecare din următoarea zi.

Dar hai să vă spun acum încă un lucru pentru care apreciz atât de mult acest festival organizat de Fares, care sper să ajungă la multe multe ediții în anii ce urmează. Eu țin foarte mult la tradițiile românești, iar aici este vorba despre tradiție, natură, dedicare și multă muncă, iar aceste inițiative merită încurajate.

Mulțumesc Fares, a fost o experiență absolut minunată, ai reușit să mă surprinzi într-un mod plăcut. La cât mai multe ediții de Festivalul Mușețelului!

Dacă dorești să vezi mai multe imagini de la festival mă poți urmări pe Instagram | Facebook | Twitter