Filmele anului 2017

Anul 2017 se anunță a fi un an foarte interesant din punct de vedere cinematografic, iar asta înseamnă că vom putea să vedem niște filme foarte faine. Eu una abia aștept și cred că și voi așa că astăzi vă spun care sunt filmele anului 2017.

Știu că apreciați un film bun și mereu le căutați pe cele noi apărute să le puteți viziona. Iată că astăzi vin cu o listă de filme, realizată în parteneriat cu Freeman Entertainment, special pentru voi, să fiți la curent cu o parte din filmele pe care le veți putea viziona în 2017.

Azi îți dezvălui o parte din filmele anului 2017!

Collateral Beauty – 6 ianuarie

Am scris aici de ce e musai să vedeți Collateral Beauty. Deși am auzit și păreri mai puțin bune despre acest film, personal, mi-a plăcut atât povestea cât și distribuția. A avut premiera pe 6 ianuarie, poate unii dintre voi ați apucat să-l vedeți la cinema și aș fi curioasă să știu cum vi s-a părut. Până atunci, vă las trailer-ul (în caz că nu l-ați văzut până acum).

Live by Night – 13 ianuarie

Practic, de mâine îl puteți viziona la cinema și sper că v-ați rezervat deja biletele. Eu sper că vi le-ați luat deoarece este dincolo de așteptări. Mi-a plăcut și povestea și jocul actorilor. Ce să mai, e un must see!

Inspirat de nuvela lui Dennis Lehane, scris și regizat de Ben Affleck, având în distribuție pe Ben Affleck, Elle Fanning și Brendan Gleeson, Live by night este o poveste despre era prohibiției, crimă organizată și goana după bani și putere. Îți las trailer-ul să-ți faci o idee.

Gold – 3 februarie

Luna Februarie începe cu o premieră mult așteptată de fanii lui Matthew McConaughey. În regia lui Stephen Gaghan, cu Matthew McConaughey, Edgar Ramirez și Bryce Dallas Howard, Gold este o aventură, mai exact, goana după aur în jungla indoneziană.

Batman Lego Movie – 10 februarie

Era deja vremea pentru o animație, nu-i așa? Și ce poate fi mai potrivit decât o animație cu Batman. Regia este semnată de Chris McKay iar vocile sunt Ralph Fiennes, Jenny Slate și Rosario Dawson. Las trailer-ul să vă faceți o idee.

John Wick 2 – 17 februarie

În regia lui Chad Stahelski, cu Ruby Rose, Keanu Reeves și Ian McShane, John Wick 2 este un alt film pe care îl așteptam de ceva vreme. Mi-a plăcut mult prima parte și speram la o continuare. Sper să aibă o coloană sonoră măcar la fel de bună ca cea din prima parte.

A Monster Calls – 24 februarie

În regia lui J.A. Bayona, cu Lewis MacDougall, Sigourney Weaver și Felicity Jones, filmul ilustrează drama unui băiețel care caută ajutor la un monstru al pădurii să-l ajute să treacă peste trista veste că mama lui suferă de o boală în stadiu terminal.

Ballerina – 3 martie

În regia lui Eric Summer și Eric Warin, cu Elle Fanning, Dane DeHaan și Maddie Ziegler, Ballerina este o animație care descrie povestea unei fetițe orfane al cărei vis este să devină balerină.

Ana, mon amour – 3 martie

Martie ne aduce o poveste de dragoste. În regia lui Călin Peter Netzer cu Mircea Postelnicu, Diana Cavallioti și Carmen Tănase, Ana, mon amour este o dramă românească.

Kong: Skull Island – 10 martie

În regia lui Jordan Vogt-Roberts, cu Samuel L. Jackson, Brie Larson și Toby Kebbell, Kong: Skull Island este o aventură fantastică a unei echipe formată din soldați și exploratori care pleacă la drum pe o insulă nemarcată pe nici o hartă, fără să-și dea seama că intră pe un teritoriu al creaturilor mitice și a monștrilor.

Overdrive – 17 martie

În regia lui Antonio Negret, cu Ana de Armas, Scott Eastwood și Gaia Weiss, filmul este un thriller care aduce în prim plan viața unor hoți de mașini care trăiesc totul pe muchie de cuțit. Încă nu am reușit să găsesc un trailer pentru acest film, dacă voi l-ați găsit, mi-l puteți lăsa în comentarii.

Power Rangers – 7 aprilie

Un film de acțiune și Sci-Fi, Power Rangers este povestea unor liceeni care au super puteri și își folosesc abilitățile pentru a salva omenirea.

În regia lui Dean Israelite, cu Bryan Cranston, Elizabeth Banks și Bill Hader.

King Arthur – 12 mai

Cu Charlie Hunnam, Annabelle Wallis și Jude Law, în regia lui Guy Ritchie, filmul este o versiune modernă a poveștii Regelui Arthur.

Wonder Woman – 2 iunie

Un film de acțiune, aventură și fantezie, în regia lui Patty Jenkins, cu Gal Gadot, Robin Wright și Chris Pine. Este povestea unei prințese amazoniene care își părăsește casa pentru a explora lumea întreagă, timm în care devine cea mai mare eroină a umanității.

Dunkirk – 21 iulie

Dramă, thriller și acțiune, toate la un loc, într-un film în regia lui Christopher Nolan, cu Tom Hardy, Cillian Murphy și Mark Rylenace. Soldații din Belgia, Ftanța și Imperiul Britanic sunt înconjurați de armata germană și evacuați în timpul celui de-al doilea război mondial.

Annabelle 2 – 18 august

August ne întâmpină cu un film de groază în regia lui David F. Sandberg, cu Miranda Otto, Stephanie Sigman și Alicia Vela-Bailey. După câțiva ani de la tragica moasrte a fiicei sale, un păpușar împreună cu soția sa, oferă găzduire în casa lor unei călugărițe și câtorva fete de la un orfelinat. Acestea devin imediat ținta unei posedări.

The Hitman’s Bodyguard – 1 septembrie

Luna Septembrie ne aduce pe ecrane un film de acțiune, presărat cu scene de comedie. În regia lui Patrick Huges, cu Ryan Reynolds, Samule L. Jackson și Salma Hayek, The Hitman’s Bodyguard este clar un film pe care abia aștept să-l vizionez. Distribuția pare potrivită, iar povestea pare captivantă. Cel mai renumit bodyguard din lume are un nou client, un asasin plătit care trebuie să depună mărturie la tribunalul internațional. Cei doi trebuie să ajungă să-și lase deoparte animozitățile și să lucreze împreună pentru a reuși să ajungă la proces în timp și în siguranță.

It – 15 septembrie

Dramă, horror, thriller. Un film în regia lui Andres Muschietti, cu Bill Skarsgard, Finn Worfhard și Jaeden Lieberher. Într-un orășel din Maine, 7 copii cunoscuți sub numele de The Losers Club ajung să-și privească problemele existențiale, care iau forma unui clown pe nume Pennywise.

Ninjago – 22 septembrie

Câțiva tineri ninja au ca misiune protejarea insulei pe care locuiesc, Ninjago. Noaptea sunt războinici neînfricați, iar ziua sunt doar niște adolescenți cu probleme, cel mai mare dușman al lor fiind viața de liceu.

Geostorm – 20 octombrie

În regia lui Dean Devlin, cu Gerard Butler, Katheryn Winnick și Ed Harris, Geostorm este un film de acțiune, thriller și sci-fi. Un bărbat merge în spațiu pentru a preveni o furtună de mari proporții cauzată de sateliții care controlează clima. Fratele acestuia descoperă că totul este de fapt, un plan pentru asasinarea președintelui.

Saw Legacy – 27 octombrie

Sinceră să fiu, nu mă așteptam la încă un film din seria Saw, dar totuși iată-l aici. În regia lui Michael Spierig și Peter Spierig, cu Tobil Bell. Nu putem decât să așteptăm să vedem despre ce va fi vorba de data asta.

Justice League Part 1 – 17 noiembrie

Acțiune, aventură, fantezie. Un film în regia lui Zack Snyder, cu Amy Adams, Ben Affleck și Gal Gadot.

Paddington 2 – 1 decembrie

Animație, comedie, un film pentru întreaga familie, în regia lui Paul King, cu Hugh Grant, Ben Whishaw și Brendan Gleeson.

Paddington este acum fericit împreună cu familia Brownși este un membru respectat al comunității locale. Acceptă diferite job-uri ciudate doar pentru a putea cumpăra cadoul perfect pentru a 100-a zi de naștere a mătușii Lucy; numai că darul va fi furat.

Acestea ar fi o parte din filmele lui 2017 (posibil să mai alcătuiesc încă o listă asemănătoare, cu alte filme mult așteptate în acest an) și bineînțeles că voi reveni cu detalii și note personale după ce le voi viziona pe fiecare în parte așa că dacă doriți să aflați părerile mele, vă invit să vă abonați la blog pentru a primi notificare de fiecare dată când public un articol nou.

Cum știu sigur că această listă vă place foarte mult și vă este super utilă, nu ezitați să dați un share să ajungă și la prietenii voștri. Mulțam frumos, dragilor.

Byeee!

Previous

5 idei de articole pentru blog

Next

Ce mi-a plăcut la filmul Live by night

2 Comments

  1. Primul pe lista mea de vazut este Collateral Beauty. Am observat ca i-a scazut dramatic nota pe imdb, dar imi plac tematica si Will Smith 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.