Luna cadourilor este, în fiecare an, o cursă contra cronometru. Facem liste de cumpărături apoi petrecem ore în șir în trafic și la cozile de la supermarket cu scopul de a alege cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi.

Pentru că în această perioadă cu toții ne dorim să le acordăm mai mult timp persoanelor dragi, în detrimentul goanei după diverse obiecte, o soluție la îndemână este o florărie online de unde îți poți alege aranjamente Căciun. La doar un click distanță, FlorăriaMobilă.ro te așteaptă cu brazi gata împodobiți, aranjamente pentru masă cu trandafiri, flori de bumbac, crenguțe de brad etc, coronițe de Crăciun etc.

Să nu cădem în capcana darurilor lipsite de emoție, și să nu ne lăsăm furați de competiția privind importanța sumei de bani cheltuite pentru a le achiziționa. Hai să ne întoarcem către lucrurile simple, cele care contează cu adevărat. Crăciunul este despre credință și bunătate, despre a aduce o bucurie celor dragi, despre minunea nașterii lui Iisus, despre inocența copilăriei și despre triumful speranței… speranța în bine care nu moare niciodată, așa cum acele de brad rămân verzi mereu.

 

Simbolistica bradului pururi verde are multiple conotații, motiv pentru care, chiar dacă tindem să optăm pentru o variantă minimalistă a decorurilor de Sărbători, un aranjament cu brad nu poate lipsi de pe masa de Crăciun. De asemenea, putem ornamenta intrarea în casă cu o coroniță de brad cu nuci poleite, ghinde și globuri. Simbolistica cercului ar fi un motiv în plus pentru care să alegem un astfel de obiect decorativ, semn de prosperitate perpetuă și iubire neîntreruptă în căminul nostru sau în casa celor cărora le călcăm pragul în zile de Sărbătoare și dorim să le oferim un crâmpei de magie a Crăciunului.

Mai multe idei despre ornamente din brad puteți găsi pe www.florariamobila.ro! Prețurile pentru aceste obiecte cu tematică de Crăciun variază între 80 și 250 de lei. Aveți inclus transportul gratuit în București și serviciul de reconfirmare a comenzii prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat pentru validare înainte de livrare. Puteți plăti și cu cardul, iar la cea de-a treia comandă Florăria Mobilă vă oferă și un cadou surpriză. În plus, în prețul cadoului este inclusă și o felicitare cadou și sugestii de mesaje pentru cei care sunt în pană de inspirație și caută o urare ingenioasă prin care să-i surprindă pe cei dragi și să le readucă în case și în inimi magia Crăciunului!