Despre frustrări și blogging

Sunt persoane care ar face orice pentru a ieși în evidență, pentru a fi băgate în seamă cumva în această lume a blogging-ului. Când ești o astfel de persoană și mai ai și un blog, e mai simplu; trântești un articol în care îți maschezi frustrările sub aspectul „ia uitați-vă la mine ce tare sunt eu și ce spun lucrurilor pe nume” și aia e.

Dacă asta îți aduce trafic și comentarii, cu atât mai bine; ți se pare că ești pe val. E posibil doar să ți se pară, dar hei, e blogul tău și te desfășori cum dorești.

Acest gen de persoane, deși par foarte stăpâne pe ele, au o sumedenie de minusuri la capitole cum ar fi stimă de sine, încredere în sine și nu numai. Ceva nu le ajunge, sunt mereu complexate și mereu caută sursa problemelor lor în afară, fără a se gândi, fie și pentru o fracțiune de secundă, că singura lor problemă nu e lumea în care trăiesc, nici societatea ci propriile lor gânduri și acțiuni.

Vedeți voi, partea asta cu afișarea unor calități care de fapt nu există, nu face bine nimănui. Se vede foarte clar când o persoană se chinuie să pară ceea ce nu este, chiar dacă ceilalți nu o văd fizic, față în față, ci ascunzându-se în spatele unei tastaturi.

Timpul trece, articolele rămân, dar cine va sta să-ți citească toate aceste frustrări?

Oamenii au nevoie de frumos, de bunătate, de informație de calitate care să îi ajute într-un anume domeniu. Oamenii nu au nevoie de frustrările altora deoarece deja le au și ei pe ale lor și cu siguranță le sunt suficiente.

Sunt absolut convinsă că succesul în blogging nu ți-l vor aduce frustrările ci acele articole scrise cu sinceritate, în care nu încerci să minți pe nimeni…nici chiar pe tine.

Previous

Scapă de kg în plus folosind doar câteva ingrediente [+Rețete]

Next

Gânduri la final de 2014

7 Comments

 1. Marin

  Bună!
  Eu am cam obosit să îi aud și/sau citesc pe cei care le știu pe toate 🙂 Când dau peste unul din ăștia, merg înainte și nu mă opresc. Simt că mi-aș pierde energia de pomană 🙂
  Zi frumoasă de joi!

 2. Astia sunt uraciosii 😀 Eu ii ocolesc pentru ca ma incarca negativ si eu am nevoie de lucrurie pozitive in viata nu de experti datatori cu parerea in toate cele care incearsa sa fie ”the biggest si the best”

  • Cris-Mary: Da, și eu încerc să îi ocolesc dar câteodată mai dau peste articolele lor…

   • Fiecare scrie cum doreste si cum il duce capul :))) putem spune si asa, intr-adevar sunt multi care fac acest lucru dar cred ca blogul cel putin daca nu e nisat spre o arie anume e ca o agenda personala, ca o carte de vizita, cum scrii asa te prezinti in fata altora 🙂

 3. Am dat si eu peste nas palmat celor ce-mi faceau zile fripte si ma bucur c-au ajuns acele articole unde trebuie. S-a simtit cine trebuia! 🙂 N-am facut-o in ideea de a arata cat de tare mi-s in gura sau de a “colectiona” like-uri, share-uri pt.ca oricum, daca esti destept, iti dai seama ca pe nimeni nu ii intereseaza frustarea ta. Doar pe cei care sunt vizati! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.