Pentru că tot vine vara, fie că mergem la mare sau nu, îngrijirea tenului nu trebuie lăsată la o parte, ci dimpotrivă. Expunerea zilnică la razele UV, dar și la poluare, poate agrava imperfecțiunile și poate duce chiar și la apariția petelor pe față. Am încercat gama Effaclar iar astăzi ți-am pregătit un Beauty Review | Gama Effaclar, un aliat împotriva imperfecțiunilor.

Nu știu cum ești tu însă tenul meu este destul de sensibil la poluare și la razele UV, astfel că mereu trebuie să am grijă să-l protejez corespunzător. Folosesc cam de două săptămâni gelul spumant și crema anti-imperfecțiuni și trebuie să-ți spun că îmi ajută tenul foarte mult.

De acum ai un nou aliat împotriva imperfecțiunilor și a razelor UV + o surpriză pentru tine

Effaclar Gel Spumant Purifiant

Pot să spun doar că demachierea nu a fost niciodată mai simplă, rapidă și eficientă. Până acum. Este un gel care practic, îndepărtează orice urmă de makeup sau impuritate de pe față. În plus, un lucru foarte important, nu ustură în zona ochilor.

În contact cu apa devine ca un săpun, însă nu conține săpun.

Effaclar Duo (+) SPF 30

Ce îmi place foarte mult la această cremă, este faptul că îmi hidratează tenul exact cât trebuie, nici prea mult, nici prea puțin. În plus îl apără de poluare și razele UV, care între anumite ore ale zile sunt destul de puternice.

Practic, este o cremă corectoare anti-imperfecțiuni eficientă împotriva radiațiilor UV și semnelor post acneice.

Asocierea exclusivă între ingredientele active anti-imperfecțiuni este amplificată de către tehnologia XL-PROTECT, tehnologie ce acționează împotriva razelor UVA, UVB și a poluării.

Acest nou produs are rolul de a proteja pielea împotriva agresorilor externi pentru o mai bună eficiență împotriva impefecțiunilor și o mai bună corecție a semnelor post-acneice. Este recomandat pentru tenul gras, predispus la acnee, cu imperfecțiuni moderate spre severe.

Care sunt rezultatele pe care să le aștepți?

Imperfecțiunile sunt reduse semnificativ.

Porii sunt dezobturați, textura tenului este redefinită, sebumul este controlat.

Eficacitate anti-imperfecțiuni și anti semne post acneice îmbunătățită cu o protecție zilnică împotriva razelor UV, factor principal de agravare a acneei pentru o mai bună îngrijire a tenului gras cu tendință acneică.

Și acum, SURPRIZA pentru tine!

Intră aici și spune-ți povestea despre lupta cu acneea sau despre provocările pe care le întâmpini în cazul în care ai un ten gras cu imperfecțiuni, iar primele 5 testimoniale care conțin hastag-ul #FreeFromSpots vor fi premiate fiecare cu o rutină Effaclar (Effaclar Duo (+) SPF 30 și Effaclar Gel Spumant Purifiant).

Succes, ladies!