Anul 2017 aduce noi filme, care mai de care. Pe lista acestor filme se regaseste si Going in style, pe care vi-l recomand. Asa ca daca ai chef sa vezi o comedie buna, mergi la cinema sa vizionezi filmul Going in style cu Morgan Freeman. Iti povestesc imediat cum mi s-a parut.

Este un film despre prietenie, despre planuri si despre lectii de viata, un film la care vei rade in hohote. A trecut ceva vreme de cand nu mai vazusem o comedie buna.

Orice om are o limită și orice om va izbucni la un moment dat, dacă limita aceea e depășită. Uneori, asta se întâmplă într-un mod total neașteptat. Să-i luăm ca exemplu pe Willie, Joe și Al, jucați de trei dintre cei mai respectați și împliniți actori ai planetei: Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin. Acești locuitori cinstiți și inimoși ai Brooklyn-ului, a căror prietenie s-a consolidat pe când lucrau la linia de montaj a Semtech Steel, nu s-au gândit niciodată că ar fi genul de oameni care ar îndrăzni să jefuiască o bancă.

Desigur, ei nu s-au gândit niciodată că banca lor îi va jefui pe ei.

Acum, sunt furioși de-a binelea. Fraieriți de sistemele de pensii și de ipoteci și convinși că nu au nimic de pierdut, aceste așa-zise minți criminale aflate la o vârstă respectabilă hotărăsc să pună la cale o singură lovitură, avântându-se într-o lume riscantă, neobișnuită – dar ciudat de înviorătoare – a sincronizărilor perfecte, a deghizărilor și a mașinilor de evadare. Pregătindu-și din timp alibiurile, cei trei pun la cale jaful perfect, cu scopul de a-și recupera banii pierduți, chiar dacă acesta va fi ultimul lucru pe care-l vor face în viață. Nici mai mult, nici mai puțin.

Ei își forțează norocul. Își încearcă limitele. Se și apropie de pragul de 80 de ani… dar asta nu contează, pentru că nu ești niciodată prea bătrân pentru a-ți apăra drepturile.

Disperați pentru că nu-și pot plăti facturile și nu-și pot ajuta familiile, cei trei riscă totul, pornind într-o aventură îndrăzneață cu scopul de a jefui tocmai banca din cauza căreia au rămas fără bani.

Eu sunt sigura ca o sa va placa foarte mult si m-as bucura ca dupa ce il vizionati sa reveniti aici, sa povestim.