Handmade Project: Pușculița Nouă

De regulă, este bine să economisești, să ai o rezervă deoarece nu poți ști niciodată ce îți rezervă viața. Astăzi îți povestesc despre un nou proiect handmade, Pușculița Nouă.

Pușculița Nouă

Pușculița Nouă

Nicioadată nu am fost genul de persoană care să pună răul înainte însă mereu mi-a plăcut să fiu precaută.

În urmă cu vreo săptamână, am primit un mail de la Dani Ezer. Lui îi aparține acest concept handmade despre care am hotărât să vă povestesc și vouă astăzi aici. Am discutat puțin, după câteva zile am și intrat în posesia pușculiței. Aveam de unde alege fel și fel de modele, care mai de care mai frumoase, însă am preferat modelul pe care îl puteți vedea în imagini, cel cu Londra, deoarece îmi doresc să ajung acolo într-o bună zi, cu soare.

Trebuie să vă spun că atunci când am auzit de pușculiță, am rămas foarte surprinsă, într-un mod plăcut, bineînțeles. N-am mai văzut și pus bani într-o pușculiță de când eram copil. Da, chiar făceam asta în copilărie.

Nu m-am gândit să strâng bani neapărat pentru asta însă voi folosi Pușculița Nouă, pe care am primit-o pe 19 martie 2016. Motivul pentru care voi economisi îl păstrez pentru mine. Am mai aflat că această pușculiță este de unică folosință, deci în momentul în care consider că s-a umplut și vreau să o desfac, va trebui să-l contactez pe Dani pentru a lua una nouă.

Pușculița Nouă

M-am gândit că este o idee minunată și foarte utilă. Această pușculiță poate contribui la educația financiară a adultului dar și la cea a copiilor, iar asta vă voi detalia imediat.

Educația financiară a adultului.

De câte ori nu te-ai chinuit să pui ban pe ban pentru a-ți cumpăra ceva? Sau de câte ori ai considerat că ai cheltuit mult prea repede și cu prea mare ușurință banii câștigați din munca ta? Pușculița Nouă, te va ajuta să pui deoparte, puțin câte puțin, sau mai mult, pentru a economisi.

Educația financiară a copilului.

Consider că o pușculiță, care în afară de utilitatea ei, este și lucrată foarte frumos, va încânta copilul și chiar îl va stimula să își dorească să pună bani în ea. Astfel, dacă acest obicei este susținut și încurajat, pe viitor va deveni un adult responsabil.

Eu cu siguranță o voi folosi și te încurajez și pe tine să încerci asta. Link-ul de unde poate fi achizitionată îl găsești mai sus, la începutul acestui articol.

Spor la economisit!

Foto credit: MA Film

Previous

ADN Antreprenor

Next

13 idei de articole pentru blog

8 Comments

 1. Ce draguta e! De multe ori mi-am zis ca o sa-mi fac eu asa ceva, dar din lipsa de timp, chef, n-am reusit. Spor la economisit!

  • Mihaela: Este, da. Și mie îmi place mult. Până să faci, mai bine o cumperi gata făcută, cât să te apuci să pui bani în ea :))
   Mulțumesc.

 2. Foarte interesantă! Si eu am una, dar putin mai simpla :)) Un borcan terminat de nutella. :)))
  Spor la economisit!

 3. Ce frumoasa e! Eu nu am reusit niciodata sa pun bani deoparte, chit ca am primit o pusculita cadou :)) Spor la economisit!

 4. Amy

  Nici eu nu am pusculita, dar obisnuiesc sa pun marunteii pe care ii rimesc rest (10, 50 bani), intr-o cutiuta draguta pe care am primit-o odata cu achizitionarea ceasului. 😀
  Frumoasa pusculita de mai sus! <3

  • Amy: Eu am zis că nu voi pune în ea monezi. Deja am început s-o folosesc 😀
   Și mie îmi place mult pușculița și mă încântă utilitatea ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.