Sau „rețeaua fericită”, cum îmi place mie s-o denumesc. Am descoperit Happier.com cu vreo 2 ani în urmă. Îmi făcusem pe atunci un cont oarecare însă, la acel moment, fiind prinsă cu destul de multe chestii, am abandonat. Acum, de curând, am redescoperit-o și am hotărât să mai încerc încă o dată.

Ce este Happier.com?
Este o rețea de socializare unde oricine își poate împărtăși gândurile frumoase, aprecierile pentru cei apropiați, își poate arăta recunoștința, împărtăși realizările de la sală etc. Funcționează oarecum ca și twitter doar că este, cum spuneam deja, o rețea a gândurilor pozitive, a celor optimiști.

Dacă îți dorești o doză zilnică de pozitivitate, motivație și inspirație, aceasta este rețeaua unde merită să-ți faci un cont.

Singurul dezavantaj al acestei rețele de socializare este că încă nu au o aplicație de mobil pentru utilizatorii de Android, printre care mă număr și eu. Privilegiații sunt posesorii de iPhone, bineînțeles, iar aceștia pot descărca aplicația.

Eu am trimis un mail echipei Happier.com acum câteva zile, răspunsul a fost foarte prompt și politicos; m-au asigurat că aplicația pentru utilizatorii de Android va fi disponibilă în curând. Eu una abia aștept deoarece contul îl am deja. Dacă vă faceți cont sau poate aveți deja, aștept, cu drag, un semn de la voi.

P.S.: Acest articol nu este plătit. Am ales să promovez această rețea deoarece îmi place. Sper că ne-am înțeles.