Cred că amintirile frumoase sunt cele mai de preț momente pe care ar trebui să ni le imprimăm în minte, în suflet și de ce nu, pe hârtie. Întotdeauna mi-au plăcut fotografiile pe hârtie deoarece așa îmi pot păstra amintirile la vedere, iar acestea îmi aduc mereu un zâmbet. Astăzi îți spun cum o imprimantă mă ajută să îmi reinventez amintirile.

Am o pasiune pentru fotografie, în special fotografia de produs. La un moment dat am urmat și un curs pe tema asta și întotdeauna mi-am dorit un DSLR. Mi-am dorit asta până în momentul în care am realizat că de fapt, chiar dacă aș avea un DSLR, tot cu telefonul aș face fotografii.

Poate nu îmi ies mereu așa cum mi-aș dori și cu siguranță nu cunosc în detaliu principiile unei fotografii reușite, dar sunt ale mele și pun suflet în fiecare imagine pe care o postez, fie ea cafeaua de dimineață, un selfie, o floare, antibioticele pe care le iau pentru răceală sau fotografie de produs.

Și totuși, cele mai frumoase amintiri sunt cele legate de familie și prieteni. Momentele capturate în imagini au capacitatea de a aduce mereu zâmbete și o stare de bine. Te ajută să îți reamintești mereu pe cine ai aproape, cine contează cel mai mult în viața ta și pentru cine contezi. Par lucruri mărunte dar acestea sunt cele care contează cu adevărat.

Acum am imprimanta HP DeskJet Ink Advantage care are rolul de a mă ajuta să îmi reinventez amintirile și chiar am foarte multe amintiri frumoase. Cu siguranță o voi face cât mai curând deoarece am un mic proiect personal la care mă gândesc de ceva vreme, îmi doresc să pun în ramă sau pe perete fotografiile pe care le consider cele mai importante pentru mine. În plus, va fi atât de simplu și distractiv. Abia aștept să văd ce va ieși și cu siguranță vă voi arăta și vouă.

Tu ce amintiri frumoase ai?