Vara ne aduce 5 dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale lui 2017. Începând cu 16 iunie și până pe 11 august la cinema vor rula câteva filme despre care îți voi povesti imediat. 5 filme pe care să le vezi în această vară.

Cum spuneam, începând cu 16 iunie și până pe 11 august, vei avea ocazia să vezi la cinema câteva dintre cele mai așteptate lansări cinematografice. Totul începe cu Rough Night (16 iunie), continuă cu Baby Driver (30 iunie), Spider-Man Homecoming (07 iulie) & The Dark Tower  și totul se încheie cu animația 3D The Emoji Movie (11 august).

5 lansări cinematografice ale sezonului estival pe care nu trebuie să le ratezi

Vineri, 16 iunie 2017, cinefilii sunt convocați la cinema pentru “Rough Night– o comedie extremă, cu Scarlett Johansson în rol principal. O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau! Ieșirea în club, scăldată cu alcool din belșug, se transformă într-o experiență sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se încheie fatal. Situația se agravează direct proporțional cu cantitatea de droguri ingerată, iar rezultatul este o nebunie totală, ce garantează hohote în avalanșă! Producția este regizată de Lucia Aniello, care semnează și scenariul, alături de Paul W. Downs.


Pe 30 iunie 2017 se lansează, cu motoarele turate, “Baby Driver” – un thriller de acțiune cu Kevin Spacey, Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm și Jamie Foxx. Ce iese când un puști tăcut, cu un trecut traumatizant și un prezent incert, își tratează rănile vechi cu muzică și cai-putere? Drifturi spectaculoase, situații amuzante și pericole extreme – toate, în ritmul nelipsitelor căști. Talentul său la volan este exploatat în jafuri ingenioase, organizate de un interlop fără scrupule (Kevin Spacey). Când nu apasă pedala accelerației pentru bani, Baby se dedică îngrijirii unui bătrân cvasi-orb, singurul pe care îl poate numi familie. Îndrăgostit de fata visurilor lui, Baby întrevede șansa de a evada din viața infracțională și de a-și crea alt viitor. Dar îl va lasa oare anturajul? Aflăm urmărind “Baby Driver” – un film cu adrenalină din plin, realizat de Edgar Wright.


Din 7 iulie 2017, celebrul om-păianjen revine într-un nou film de aventură: “Spider-Man Homecoming”. Cum era super-eroul în liceu? Ne arată Tom Holland (debutantul din “Captain America: Civil War”), care îl întruchipează pe tânărul Peter Parker/Spider-Man. Încântat de experiența alături de Avengers / Răzbunătorii, Peter revine acasă și încearcă să-și urmeze rutina zilnică. Însă, deși viața de licean și cea de acasă, alături de mătușa May (Marisa Tomei), pare cea a unui adolescent obișnuit, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark (Robert Downey, Jr.), Peter descoperă ce puteri atipice are și cum le poate folosi. Dar oare se poate pune cu noul ticălos, Vulturul (interpretat de Michael Keaton)? Vedem în “Spider-Man Homecoming”. Producția este regizată de Jon Watts, după un scenariu bazat pe Marvel Comic Book a lui Stan Lee și Steve Ditko.


O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide pe 4 august 2017, odată cu lansarea aventurii SF “The Dark Tower” – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias “Omul în negru” (Matthew McConaughey). Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi. Regia filmului îi aparține lui Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat de acesta si Akiva Goldsman, Jeff Pinkner și Anders Thomas Jensen, după romanele lui Stephen King.


Animația “The Emoji Movie” ne invită să descoperim, din 11 august, lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii. Hotărât să devină și el “normal”, ca celelalte emoji, Gene apelează la ajutorul bunului său prieten Hi-5 și al lui Jailbreak, celebru spărgător de cod software. Împreună, pornesc într-o app-ventură spectaculoasă și amuzantă prin aplicațiile telefonului, în căutarea codului care să-l repare pe Gene. Dar când un mare pericol amenință telefonul “stăpânului”, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie să-și salveze lumea înainte ca aceasta să fie ștearsă cu totul. Animația este regizată de Tony Leondis, care semnează și scenariul, împreună cu Eric Siegel și Mike White. Distribuția originală include vocile actorilor Anna Faris, Sofia Vergara, Christina Aguilera și Sir Patrick Stewart.

Numai mâine nu-i poimâine și mergem la cinema. Abia aștept să le vizionez!

Care este premiera pe care dorești să o vezi la cinema?