4 lecții importante pe care le-am învățat în 2017

Se spune că este important să înveți toată viața. Mulți spun că o fac, dar nu învață nimic, alții chiar învață și aplică ceea ce au învățat. Este foarte important modul în care se asimilează experiențele de viață și cum sunt aplicate învățăturile. Deși nu este chiar sfârșitul anului, azi vreau să îți spun 4 lecții importante pe care le-am învățat în 2017.

Roxana Călinescu

Nu este chiar sfârșitul anului, dar azi vreau să îți spun 4 lecții importante pe care le-am învățat în 2017.

Oamenii nu sunt ceea ce par a fi

Acesta este un lucru pe care l-am învățat cu foarte mulți ani în urmă, însă 2017 m-a învățat să nu-i mai tolerez în preajma mea. Oameni care promit și nu sunt capabili să își țină cuvântul, oameni care bârfesc, oameni care mint, oameni care consumă timp și energie de pomană, sunt exact acei oameni pe care îi îndepărtez din viața mea.

Lucrurile nu sunt mereu ceea ce par a fi

O experiență, în aparență urâtă, nu este neapărat o experiență din care nu se poate învăța sau din care nu poți evolua pe plan personal și profesional.

În 2017 am înțeles foarte clar că dacă cineva pleacă din viața ta când te aștepți mai puțin și când îți este cel mai greu, nu înseamnă că este sfârșitul lumii.

Chiar dacă a durut într-un mod pe care nu l-am crezut posibil, pentru mine a fost o experiență de care aveam nevoie pentru a mă redescoperi, pentru a capăta o încredere în mine ieșită din comun și pentru a evolua în cel mai minunat mod cu putință.

Dacă ar fi să transmit un mesaj acestei peroane, ar fi acesta: Îți mulțumesc că ai plecat din viața mea.

Dorințele se împlinesc

Nu toate, nu când ne așteptăm să se întâmple și nu cum credem că se vor întâmpla, dar cumva, sub o formă sau alta, se întâmplă.

Anul ăsta am reușit să îmi îndeplinesc o parte dintre dorințe și sunt foarte mândră de mine și de ce am reușit să realizez.

Viitorul nu contează

Nu contează ce va fi mâine. Deloc. Viața nu înseamnă “mâine”, ci “acum”. Asta am reușit să înțeleg foarte bine. Contează foarte mult ziua de azi, acest moment și modul în care reușești să îl gestionezi. Restul sunt doar vorbe și iluzii.

Ție ce lecții ți-a oferit 2017?

Previous

Mi-am răsfățat tenul la Nomasvello și trebuie să-ți spun cum a fost

Next

De ce NU merg cu UBER?

2 Comments

  1. Am primit o lecție a răbdării. Eu care sunt o Balanță nerăbdătoare.
    Dar viața te învață. Am primit multe lecții, le-am acceptat, am învățat și acum merg mai departe. Așa e viața. Ne învăța, doar să fim noi capabili să învățăm!

    • Mihaela Curea: Oh, rabdarea…greu, greu. Am cam pierdut-o.
      Ca bine zici “Așa e viața. Ne învăța, doar să fim noi capabili să învățăm!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.