Momentul preferat

Cred că fiecare ființă umană are un moment preferat al zilei. Un moment dedicat liniștii, sufletului și … lenevelii. Sau cel puțin asta vreau eu să cred.

Eu am mai multe astfel de momente pe parcursul zilei, cam în fiecare zi și unul dintre ele este dimineața, la cafea.

Este un moment de neînlocuit. Știu că sunt multe persoane care mă invidiază pentru chestia asta însă vă asigur că nu este cazul. Invidia dăunează grav sănătății, întunecă chipul și aduce cu sine un soi de depresie ツ. Deci nu vă recomand. Dar să revenim la momentul meu căci despre asta începusem să scriu.

Nu aș ști cum să vă explic astfel încât să puteți înțelege cât mai bine însă dimineața, în așteptarea cafelei, când mintea încă nu funcționează la reala sa capacitate, când ne uităm morocănoși la toată lumea, parcă e ceva special. Să nu râdeți dar eu chiar așa văd acele momente.

Până e gata cafeaua, este o liniște pe care eu o savurez din plin. Apoi, după câteva guri de cafea totul se schimbă, conversațiille încep. Ador conversațiile la cafea. Cred că ați înțeles ideea. Dacă nu, apelez la ceva înțelegere din partea voastră deoarece încă sunt în momentele în care mintea se dezmorțește și sunt în așteptarea minunatelor conversații.

Zi bună dragilor. Un august extraordinar să aveți!

Previous

Sunday Chill (37)

Next

Tehnică de respirație

6 Comments

 1. Roxy's blog

  pe mine trezitul de dimineata ma omoara….( mai ales Lunea :)) )
  da, dar dupa o cafea imi revin.

 2. Dacă ar merge cafeaua și seara… :))

  Momentul meu preferat e seara. Când, după o baie caldă și ceva aromoterapie, stau întinsă pe spate, cu picioarele pe perechi și închid ochii și meditez… sau visez cu ochii deschiși.

 3. @Roxy’s blog: Da, e cam aiurea :))

  @Diana: Frumos așa 😉 Eu n-am nici o problemă dacă beau cafea seara. Cafeaua de dimineață este singura care își face efectul, dacă mai beau altele pe parcursul zilei este ca și cum aș bea apă :))

 4. Imi place dimineata daca nu trebuie sa ma trezesc prea devreme si daca sunt singura acasa! Atat!

 5. Atunci la tine e Placebo.

  Eu n-am observat niciodată să mă trezească o cafea… adică vreun efect de eficiență deosebit. Beau de gust.
  Și am pățit să beau cafea la 5 seara și la 7 să rup patul de somn. 😆 Mai ales când eram cu examene. Dar tot așa… mi-ar fi prea ciudat să beau cafea seara.

 6. Cred că dimineaţa e momentul preferat, momentul în care încă visăm, iar mirosul de cafea şi prima gură de cafea ne trezesc cu adevărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.