Mi-am răsfățat tenul la Nomasvello și trebuie să-ți spun cum a fost

Îmi place să am grijă de tenul meu, să îl mențin tânăr și sănătos. Și fac asta foarte des deoarece îmi place să mă simt bine, îmi place să fiu sigură că am un ten cu foarte puține imperfecțiuni. De curând am avut o astfel de ocazie, mi-am răsfățat tenul la Nomasvello și trebuie să-ți spun cum a fost.

Nu sunt genul de persoană pe care să o vezi săptămânal la salonul de cosmetică. Mi-aș dori, însă nu am nici timp și nici răbdarea necesară să fac asta, așa că de obicei îmi îngrijesc tenul acasă, cât de bine pot și mă pricep. Aceasta a fost părerea mea până acum.

De curând am ajuns la Nomasvello și am încercat două dintre tratamentele faciale pe care le au disponibile. Mi-a plăcut atât de mult și m-am relaxat și mai mult, încât nici bine nu terminasem de făcut tratamentele că mi-am mai făcut încă o programare.

Hai să-ți povestesc, pe larg, cum mi-am răsfățat tenul la Nomasvello și în ce constau tratamentele faciale.

Să începem cu începutul. În cazul în care nu știți despre Nomasvello, aflați acum (și mă bucur tare mult că aflați de la mine, deși mă bucur și dacă îi știați deja).

 Nomasvello, lider mondial în tratamente de epilare definitivă cu IPL.

Am luat naștere în anul 2007 în Spania și în numai 10 ani am reușit să ne extindem în 16 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, Croația, Suedia și România.

În România am intrat în anul 2010 și în numai 7 ani am deschis 35 centre. Ne puteți găsi în București,  Popesti-Leordeni, Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Baia-Mare, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Brasov, Iasi, Ploiesti, Ramnicu-Valcea si Suceava.

În total avem 1200 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru suntem cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume.

Eu am ajuns la salon într-o duminică dimineață, aveam programare la ora 10:00. Asta a fost unul dintre lucrurile care mi-au plăcut, au program și în weekend. Am întâlnit-o pe cea care urma să îmi facă tenul mai frumos decât este deja. Am completat câteva formulare (nimic complicat și a durat 1-2 minute) iar apoi am intrat la diagnosticarea tenului.

Prima etapă: Diagnosticarea tipului de ten

O încăpere întunecată deoarece lampa de diagnosticare a tipului de ten așa funcționează. Am fost demachiată, mi s-au dat ochelarii de protecție și cosmeticiana care s-a ocupat de tenul meu a început să îmi spună cam care ar fi problemele. Tenul ușor deshidratat, câteva pete solare (care nu se văd cu ochiul liber, cel puțin eu nu le-am remarcat), un ușor început de cuperoză și puncte negre în zona bărbiei și a nasului.

Apoi am mers în a doua încăpere, unde am rămas până la sfârșitul tratamentelor. O încăpere foarte luminoasă, cochet decorată și culorile predominante ale brand-ului, culori liniștitoare, de altfel.

 A doua etapă: Curățare facială Pro Skin

Care are la bază o tehnologie cu ultrasunete. Practic, tenul este umezit cu ser fiziologic, iar apoi se lucrează cu acest aparat care curăță. Nimic dureros, dimpotrivă, chiar plăcut. Prin impulsurile pe care le trimite în profunzimea pielii, scoate la suprafață toate impuritățile. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care ar putea să apară pe ten, chiar peste 1-2 zile după tratament, câteva coșuri, în cazul în care ai un ten cu astfel de probleme. Dacă ai un ten ca al meu care scoate un coș o dată la câteva luni, nu vei avea nici o problemă. Eu nu am întâmpinat astfel de situații. Mai multe despre această procedura, puteți citi în link-ul de mai sus și chiar vă sfătuiesc să o faceți.

A treia etapă: Tratament facial Led+Esthetic

Este un tratament facial care acționează prin fototerapie și are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite. Principiul fototerapiei ajută la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale și a pigmentării excesive, precum și la diminuarea ridurilor și a roșeții pielii, pentru un ten tonifiat, sănătos și fără imperfecțiuni.

Practic, tenul este hidratat cu, colagen, porți ochelarii de protecție și preț de 15 minute stai la o lampă. Pe piele se simte căldura emanată de lampă, însă este un procedeu destul de relaxant.

În final, după cele 15 minute, tenul va fi hidratat cu un spray care conține, printre altele, vitamina C.

Trebuie să vă mărturisesc că am avut ceva emoții. Nu că s-ar putea întâmpla ceva rău, că nu avea ce. Dar fiind obișnuită cu tratamentele cosmetice clasice, care lasă tenul roșu de parcă ar fi fost poligon de tragere pentru un roi de albine, mă gândeam că voi pleca de acolo cu tenul roșu, inflamat. Nici vorbă de așa ceva. Dimpotrivă!

M-am simțit foarte bine, tenul curățat în profunzime, porii destupați și nici urmă de roșeață. Cam ce aș fi putut să îmi doresc mai mult? A, da, mi-am dorit încă o programare pentru a repeta experiența.

Recomand? Din toată inima și cu toată încrederea.

Voi ați încercat tratamentele lor?

Previous

Duminica pozitivă #172

Next

4 lecții importante pe care le-am învățat în 2017

2 Comments

  1. Si eu mi-am tot propus sa ajung la un centru de acest gen.
    Multumim pentru informatii. Foarte utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.