Îmi plac comediile și mai ales cele care au legătură cu perioada sărbătorilor de iarnă. De curând am văzut Office Christmas Party/Super petrecere la birou, mi-a plăcut și am zis să vi-l recomand și vouă. Și vouă vă plac filmele de comedie, nu-i așa?

Un film distribuit de Freeman Entertainment, în regia lui John Gordon și Will Speck, care îi are în distribuție pe Jason Bateman, Jennifer Aniston, Olivia Munn și T.J Miller. Pe imdb.com are nota 5.7/10, este o comedie 100% americană care va da cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste și îl puteți viziona la cinema începând cu 9 decembrie 2016.

Recomandare film: Office Christmas Party

Practic, este o comedie bună de sărbători, iar povestea este una motivantă și haioasă în același timp.

A fost odată ca niciodată o vreme când petrecerea de Crăciun la birou era o tradiție foarte așteptată, o noapte memorabilă a veseliei și a băuturii, care ștergea linia de demarcație dintre coleg și prieten, angajat și angajator.

De vreme ce efectele evenimentelor nestăpânite din timpul nopții duceau frecvent la numeroase mahmureli, procese și săptămâni întregi de scuze dubioase, departamentele de Resurse Umane, în zelul lor nestăpânit, au petrecut zeci de ani înfrânând alcoolicii sălbatici și răgușiți specifici petrecerilor de Crăciun la birou. Asta până când legendara sărbătoare de altădată a devenit o afacere politicoasă și cumpătată, potrivită pentru orice membru al familiei, cunoscută în zilele noastre sub numele de Petrecerea „De Sărbători”.

„Petrecerea de Crăciun la birou este de fapt o revenire la timpuri mai puțin civilizate. E ca scheletul lupului străvechi pe care-l vezi la La Brea Tar Pits,” spune producătorul Scott Stuber. „Petrecerea „De Sărbători” din zilele noastre e ca un mops dresat… nu va răni pe nimeni și se joacă frumos cu copiii, dar undeva, în străfundul său, încă mai are acel ADN de lup străvechi.”

„O petrecere de Crăciun la birou nu este o celebrare religioasă,” spune T.J. Miller, care-i dă viață lui Clay Vanstone, președintele filialei din Chicago a companiei Zenotek. „E o celebrare a acelui sentiment de dezlănțuire, a curajului de a-i spune șefului tău ce crezi despre el, fără să-ți fie teamă că vei fi concediat.”

Regizorii Will Speck și Josh Gordon au fost imediat atrași de conceptul acestei nopți magice, în care barierele profesionale și sociale sunt mai puțin definite.

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Vă las și trailer-ul să vă faceți o idee.

Vizionare plăcută!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro