Hello ladies! Vine vara și bineînțeles că trebuie să ne adaptăm look-ul noilor tendințe în materie de makeup. Despre câteva dintre produsele din gama Infaillible v-am mai vorbit aici, iar astăzi îți voi spune care este noul look #PaintON de la L’Oreal.

Sunt îndrăgostită de produsele de makeup de la L’Oreal deoarece vin în culori absolut superbe, sunt de calitate, rezistă pe ten pe parcursul întregii zile și nu încarcă porii.

Descopră noul look #PaintON de la L’oreal

L’Oreal îți aduce o pată de culoare în trusa de makeup pentru această vară, eye paint și lip paint, produse cu pigmenți ultra-rezistenți care te vor ajuta să ai un look ultra-îndrăzneț.

Vei descoperi că lookul #PaintON are mult mai multe nuanțe ultra-îndrăznețe ce ți-ar putea servi ca inspirație. Este suficient doar să îndrăznești să le încerci.

Infaillible Eye Paint

Vine în 3 variante, satinat, metalic și mat, dar și într-o sumedenie de culori. Chiar dacă este un fard de pleoape lichid, culoarea este intensă, rezistentă la transfer, beneficiază de o formulă waterproof și are o textură catifelată.

Infaillible Lip Paint

M-am îndrăgostit de la prima aplicare. Are un aplicator foarte ingenios, cu vârful ascuțit, unghiul înclinat astfel încăt să poți aplica foarte precis produlul pe buze, iar periuța este moale și flexibilă. Culoarea este ultra-intensă și se poate găsi în 2 texturi, lucioase și mate. Pentru zi, prefer textura lucioasă.

Culorile sunt îndrăznețe, potrivite pentru vară și este primul lip paint cu pigmenți ultra-saturați.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest lip paint? Faptul că nu încarcă buzele, nu le usucă dimpotrivă, le hidratează. Nu mi s-a părut că este 100% rezistent la transfer, însă culoarea rezistă pe buze ore bune.

Vă propun să le încercați, poate îmi spuneți și mie cum vi s-au părut.

O zi excelentă!