Părul de la subraț e pe val

dailymail.co.uk

De curând mă uitam prin reader să văd ce-a mai apărut nou pe blog-uri/site-uri și am dat peste acest articol în care se povestește, în linii mari, că acum e în trend ca femeile să aibă păr…peste tot. Practic, este noul trend în materie de beauty.

Înțeleg că a murit trend-ul cu hipsterii și era musai să vină ceva în loc dar parcă asta nu e ce trebuie. Unde mai pui că s-a umplut instagram-ul de poze cu tipe care își etalează, mândre și feministe nevoie mare, părul de la subraț.

Doamnelor și domnișoarelor, chiar pot înțelege că nu e simplu de înlăturat părul nedorit, ba chiar știu că este un chin oricare ar fi metoda de epilare utilizată, dar totuși… Atâta păr peste tot pe unde ar fi bine să nu fie, parcă e prea prea. Adică s-a ajus în acel punct în care ați început să doriți părul nedorit doar de dragul comodității? Sau cum? Chiar am văzut câteva domnișoare și de pe la noi alăturându-se trend-ului.

Mai pot înțelege că sunt multe fete/femei care fac întocmai ce fac celebritățile din afară, căci de la ele a început acest trend cu părul la subraț (și nu numai), însă poate vă aduceți puțin aminte de vorba aia „fă ce zice popa, nu ce face popa” și vă reveniți puțin. Nu de alta dar pe lângă faptul că din punct de vedere estetic este urât, acum că vine vara, oricât v-ați spăla și oricât de mult deodorant ați folosi, tot va mirosi foarte urât.

Nu am nimic cu alegerile nimănui, însă este bine să analizați aceste alegeri, nu să urmați niște trend-uri doar pentru că sunt de actualitate. Sunteți frumoase așa cum sunteți dar hai, puțină igienă nu strică nimănui și mai lăsați trend-urile de genul pentru că nu sunt de voi.

*Pe aceeași temă.

Follow:

Previous

Simplu, bine și descurajant

Next

Duminica pozitivă #64

4 Comments

  1. Hola! Pentru mine, e amuzant articolul ăsta 😀 Nu intru în aspecte de estetică, gust…astea diferă de la epocă la epocă. Eu nu aş judeca o femeie pentru că face asta, dacă e o alegere conştientă sau vrea să transmită un mesaj, să zicem. Pot înţelege, pot fi tolerant cu oamenii. Ce nu pricep eu este de ce e aşa real efectul de turmă. A se vedea şi nouă modă masculina: barba- sub toate formele. Eu am avut perioada cu cioc, fara, cu barba de cateva saptamani (voiam sa vad cum imi sta). Insa, de aici si pana la a te uni in comportamente fara sa judeci mi se pare cale lunga 😀
    Crezi ca se poate vopsi si parul ăsta? sau coafa? :)))))

    • Marin: Nici pe mine nu mă deranjează atâta timp cât nu mă afectează. Și da, exact asta este și asta mă deranjează, acest efect de turmă. Oamenii nu gândesc puțin înainte de a face ceva, ci doar fac acel lucru.
      Oh, da! Nu știu de coafat dar de vopsit se vopsește. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.