Temperaturile încep să crească în termometre și cu siguranță vom dori să ne bucurăm cât mai mult de soare.  Dar razele soarelui pot fi atât un aliat, cât și un dușman al pielii, accentuandu-i imperfecțiunile și părul de prisos.

Adesea metodele tradiționale de epilat nu sunt satisfăcătoare. Epilatul cu ceară, de exemplu, nu garantează eliminarea tuturor firelor de păr și favorizează apariția foliculitei, o infecție inestetică de la rădăcină foliculului pilos. Înlăturarea părului nedorit prin radere sau prin cremă depilatoare duce la asprirea pielii, la accelerarea creșterii părului și la apariția firelor de păr rămase sub piele. Astfel, apare necesitatea de a te epila zilnic, pentru a avea o piele catifelată măcar câteva ore.

Pentru a scăpa de grija epilatului chiar și în timpul verii, laboratoarele de cercetare și dezvoltare Nomasvello au făcut accesibilă epilarea definitivă cu lumina intens pulsată chiar și în sezonul estival, prin tehnologia inovatoare IPL SUN&SAFE. Această face posibilă epilarea pielii expuse la soare sau la razele UV (solar), prin utilizarea unui gel special conceput să protejeze pielea și, în aceași timp, să ardă rapid și sigur foliculii de păr aflați în fază anagena (în perioadă de creștere din rădăcină).

Prin sistemul inovator SUN& Safe, lumina este special filtrată pentru a nu dăuna țesutului deja afectat de razele solare, iar la finalul ședinței de epilare se aplică întotdeauna emulsia hidroprotectoare cu aloe vera și factor de protecție 30, pentru o hidratare intensivă a pielii tratate.

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima programare, însă un tratament complet implică 8-12 ședințe pentru fiecare zonă tratată, efectuate câte una pe lună sau la 6-8-10 săptămâni, pe măsură ce tratamentul înaintează, pentru că firele vor crește mai greu, mai rare și mai subțiri de la ședință la ședință. Numărul de ședințe necesare diferă de la persoană la persoană, în funcție de: tipul de păr și de piele, sex, vârstă, status hormonal, medicamentație, respectarea indicațiilor, etc.

Toate centrele Nomasvello ofera testarea gratuita a epilarii definitive, pentru ca fiecare client să afle totul despre tratament.

Alege epilarea definitivă cu IPL și tehnologia Sun& Safe pentru a te bucura de o vară minunată și pentru a-ți pune în valoare o piele bronzată, perfect catifelată!