Bună și bine te-am (re)găsit! A trecut o vreme de la ultimul beauty review așa că m-am pus să scriu unul chiar acum. Am încercat 3 măști cu argilă de la L’Oreal și m-am gândit să-ți spun și ție cum mi s-au părut și ce efecte au avut asupra tenului meu. Beauty Review | Măștile Pure Clay by L’Oreal.

Iată că au venit temperaturile ridicate, iar tenul meu a devenit ceva mai sensibil decât era deja, în plus, mă tot trezeam cu câte un coș ba pe tâmple, ba pe barbă, ba în zona nasului și nici nu cred că mai este nevoie să îți spun cât de mult mă deranjau.

Cum îngrijirea tenului este o prioritate pentru mine, mi-am propus ca în perioada verii să folosesc mai des măști cosmetice.

3 măști cu argilă pe care trebuie să le încerci vara asta – Pure Clay by L’Oreal

Nu știu cum ești tu însă eu am mare grijă la produsele pe care le aplic pe ten, fie măști, creme, BB cream, CC cream, fond de ten etc. Adică dau mare atenție ingredientelor pe care acestea le contin.

Măștile despre care îți vorbesc azi au la bază ingrediente naturale, 3 argile pure care au foast special alese datorită proprietăților lor complementare.

Caolin – absoarbe impuritățile, toxinele și sebumul

Montmorilonit – ajută oxigenarea și reduce imperfecțiunile

Ghassoul – îmbunătățește textura și aspectul pielii

Hai să-ți spun cum am făcut eu, poate îți este de ajutor, deoarece aplicarea unei măști nu se face chiar oricum.

#1. M-am demachiat

Nu aveam makeup însă este indicat ca măștile cosmetice să fie aplicate pe tenul curățat în prealabil. Astfel și acțiunea lor va fi pe măsură.

#2. Am aplicat masca

Măștile pe care le-am primit eu au venit și cu o pensulă de aplicat însă dacă nu ai o pensulă, poți întinde produsul cu mâna.

Evită zona ochilor!!!!

În cazul celor 3 măști, am lăsat să acționeze 10-12 minute, timp în care am simțit cum lucra masca, adică a început să se simtă ca și cum ar strânge tenul. Pe ambalaj scrie că trebuie lăsată între 5 și 10 minute însă eu am lăsat-o 10-12 minute deoarece am simțit că încă mai are nevoie de timp să acționeze.

După ce am considerat că este timpul să o dau jos, am înlăturat-o cu ajutorul unui burețel și apă călduță.

#3. Mi-am hidratat tenul

După ce am îndepărtat masca, am aplicat o cremă pentru conturul ochilor și o cremă hidratantă pentru ten.

Gama Pure Clay este alcătuită din 3 tipuri de măști care au la bază cele 3 tipuri de argilă despre care tocmai ți-a spus. Hai să-ți mai spun câteva cuvinte despre aceste măști.

Când am aplicat fiecare dintre măști și le-am simțit lucrând de zor pe tenul meu mă gândeam că după ce le dau jos voi avea tenul înroșit și sensibil. Spre marea mea uimire, asta nu s-a întâmplat. Ba mai mult, mi-am simțit tenul curat, vizibil mai luminos și mult mai revitalizat.

Pure Clay Glow Mask

Conține cărbune pentru a curăța și a oferi luminozitate tenului.

Pure Clay Purify Mask

Pe lângă argilă conține și eucalipt, iar rezultatul final este o pilele purificată și matifiată.

Pure Clay Exfo Mask

Are în compoziție, pe lângă argilă, alge roșii care ajută la exfolierea tenului, astfel că rezultatul final înseamnă o piele catifelată.

Draga mea, aceasta a fost întreaga mea experiență cu aceste măști de la L’Oreal. Sper să îți fie de ajutor. Sunt foarte curioasă să aflu dacă le-ai încercat deja și ce rezultate ai avut.