Q&A – Ai întrebări? Am răspunsuri

Din moment ce îmi vizitați blog-ul zilnic, m-am gândit să încerc un articol cu întrebări și răspunsuri. Voi întrebați, eu răspund. Poate vă întreb și eu pe voi câte ceva și uite așa ajungem să ne cunoaștem mai bine. Așa că subiectul de astăzi este Q&A – Ai întrebări? Am răspunsuri.

Întotdeauna, când am avut o idee, am încercat să o pun în practică. Nu m-am gândit niciodată înainte “Dar dacă nu merge?” sau “Oare e o tâmpenie?” (bine, recunosc, la asta m-am mai gândit) sau “Oare va fi pe placul cititorilor?”. Am pus-o în practică și dacă a mers bine, dacă nu, iar bine, idei sunt tot timpul.

Ai întrebări? Am răspunsuri

Motivul pentru care fac acest articol cu această temă, este unul simplu. Îmi doresc ca voi, cititorii mei, să mă cunoașteți mai bine, nu numai prin intermediul a ceea ce scriu, iar eu îmi doresc să vă cunosc mai bine pe voi.

Dacă veniți aici de ceva vreme și ați lăsat comentarii, cu siguranță ați observat că răspund la toate, deoarece apreciez timpul vostru, faptul că ați intrat pe blog-ul meu și că v-ați lăsat un gând sau o părere. Și răspund nu numai aici pe blog ci și pe rețelele de socializare unde am cont.

De fiecare dată când un blogger sau oricine altcineva m-a abordat pe blog, pe facebook sau chiar personal, am stat și am discutat. Apreciez mai puțin sau deloc conversații de genul “Bună. Ce faci?” (nu am nici timpul, nici interesul și nici răbdarea pentru astfel de conversații). Același lucru îl voi face și pe mai departe, voi încerca să răspund la toate întrebările pe care le aveți.

Bineînțeles, vreau să clarific un lucru încă de pe acum, comentariile care conțin înjurături sau hatereală fără sens, nu vor fi aprobate. E simplu.

Posibil ca această inițiativă a mea să nu fie mare lucru și poate nu iese nimic, posibil să fie un lucru bun, dar dacă observ că este ceva care vă este de folos și consider că voi avea timpul necesar, voi face săptămânal un astfel de articol, cu întrebări și răspunsuri.

Acestea fiind spuse, ai intrebari? Am raspunsuri. Start întrebări!

P.S.: Suntem prieteni deja?

Previous

Biz organizeaza in premiera Gala Valori de Romania

Next

Ce se întâmplă în corpul tău când te înfometezi?

5 Comments

 1. Am intalnit pe twitter acest mod de comunicare, ce-i drept nu in limba romana. De regula cineva punea o intrebare si ceilalti raspundeau. Mi se parea interesant. Se inchega o discutie pe o anumita tema de interes comun. Am incercat si eu recent. Numai ca eu am pus intrebarea, eu am dat raspunsurile. Dar in cazul meu este normal avand in vedere “audienta” fantastica de care ma bucur.
  Sa pun si o intrebare:
  Cum gasesti ideile pentru blogul de miercurea?
  Multumesc,
  Dana

  • Dana: E bine să încerci să vezi ce iese,iar oamenii care îți sunt alături și te citesc constant vor răspunde. Zic eu.
   Ideile de articole vin pur și simplu. Ori mă gândesc la chestii despre care aș vrea să scriu eu, ori din timeline-ul de facebook (oamenii și statusurile pe care le postează sunt uneori o sursă de inspirație).

 2. Ionica Bebu

  Bună!

  Care au (a) fost împrejurările (ea) care te a determinat sa – ți faci un blog și dacă ai fost sprijinita de cei apropiați? Cat de mult a contat / contează opinia lor?
  Mulțumesc frumos
  Ionica
  Se poate 2 în 1…..!

  • Ionica Bebu: Bună! 🙂
   Am început blog-ul în 2009, inițial pe blogspot, apoi am migrat pe wordpress (platformă gratuită), iar apoi domeniu propriu. Împrejurarea se întâmpla undeva pe la 7 dimineața când trebuie să mă pregătesc să plec la job (pe atunci făceam una dintre edițiile festivalului George Enescu) și pur și simplu, am intrat pe blogspot și am făcut blog-ul, prima postare fiind despre festivalul George Enescu, dacă țin bine minte. Începusem de ceva vreme să citesc alte blog-uri și am zis că vreau să-mi fac și eu, la acel moment habar nu aveam despre ce să scriu sau dacă va intra cineva să citească.
   Familia m-a sprijitit și mă sprijină în continuare în tot ce decid legat de blog. De contat contează mult să ai oameni alături care să te sprijine, să te încurajeze, însă principala motivație trebuie să vină de la tine deoarece altfel nu va merge.

  • Ionica Bebu: Te gândești să îți faci un blog? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.