Încă un film al anului 2016 care merită lăudat este Recomandare film: Bridget Jones’s Baby. L-am vizionat, mi-a plăcut și acum vi-l recomand. Vă povestesc?

foto: cinemagia.ro

Trebuie să încep prin a vă spune că nu sunt fan Renée Zellweger și nici comedii americane, însă acesta este un film care mi-a plăcut, ba mai mult, m-a amuzat teribil.

Povestea începe cu ziua de naștere a actriței principale, Bridget Jones, o tipă ajunsă la peste 40 de ani, singură, nesigură și destul de împrăștiată, atât în viața personală cât și cea profesională. Când are impresia că are totul sub control, viața îi demonstrează că lucrurile nu stau chiar așa.

După ce s-a despărțit de Mark Darcy, Bridget Jones nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

Însă în viața ei își face apariția un american fermecător, Jack, pretendent care este tot ce dl. Darcy nu a putut să fie. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că e gravidă, dar are o dilemă, căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului.

Nou-venită în distribuția celui de-al treilea capitol al seriei este Emma Thompson, iar producători sunt Tim Bevan și Eric Fellner, de la Working Title Films, alături de Debra Hayward.

Vă las trailer-ul să vă puteți face o idee. Dacă doriți să vedeți o comedie, acest film este exact ceea ce căutați.

Începând cu 16 septembrie 2016, filmul poate fi vizionat în cinematografe.