Recomandare film – Mechanic: Resurrection

Am fost din nou la film, de data asta am vizionat Mechanic: Resurrection (Mecanicul 2), mi-a plăcut și am zis să vi-l recomand.

După cum v-am obișnuit de-a lungul timpului, recomand doar filmele care îmi plac. Cele care nu îmi plac, prefer să nu scriu nimic despre ele. În caz că ai ajuns de curând pe blog-ul meu, uite tocmai ai aflat încă ceva despre mine și recomandările pe care le fac.

Mechanic: Resurrection (2016) este unul dintre filmele de acțiune care te face să stai cu inima la gură, chiar dacă anumite scene pot fi intuite în avans. Mi-au plăcut actorii din rolurile principale, Jason Statham (Arthur Bishop), Jessica Alba (Gina) și Tommy Lee Jones (Max Adams). Pe lângă actorii din rolurile principale mi-a mai plăcut interpretarea lui Sam Hazeldine (Crain).

Arthur este un asasin plătit care a crezut că dacă se ascunde pe o insulă îndepărtată, uitată de lume, pentru a duce o viață normală, nu îl va găsi nimeni. Spre nefericirea sa este găsit și i se dă o misiune, aceea de a omorî 3 oameni. Refuză, însă este constrâns să îndeplinească aceste misiuni pentru a-și ține iubita în viață.

În Mecanicul (2011), remake-ul după filmul din anii ’70 devenit un clasic al genului, publicul a făcut încă o dată cunoștință cu asasinul perfect, care acceptă cu mare reticență să antreneze un ucenic impulsiv, încercând în același timp să descopere persoana care i-a ucis mentorul. Deși filmul a fost plin de acțiune, s-a concentrat foarte mult și pe personaj, permițându-le atât lui Charles Bronson acum 4 decenii, cât și lui Jason Statham să-și etaleze talentul actoricesc, fiecare dintre ei reușind să-și lase propria amprentă asupra personajului Arthur Bishop.

Rezultatul, în ambele cazuri, a fost un succes total. În cea de-a doua aventură a lui Bishop, Mecanicul 2, ideea principală a scenariului a fost aceea de lărgire a orizontului, astfel încât puternicul ucigaș plătit, care are propriile principii etice solide, să „treacă la următorul nivel,” după cum anunță scenaristul Phillip Shelby. Aceasta a presupus ca pericolul să fie privit dintr-o perspectivă mult mai vastă, iar publicul să afle mai multe despre mecanic, reușind astfel să-l înțeleagă mai bine. „Era ocazia perfectă de a-l pune pe Bishop pe o scenă internațională, unde să facă trucuri mult mai periculoase și exotice, rezultând astfel situații mult mai interesante.”

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” vine în premieră la cinema din 26 august cu explozii, curse nebune şi multe răsturnări de situaţie. Mergeți să-l vedeți și voi. Până atunci, imagini v-am lăsat mai sus, iar trailer-ul îl puteți viziona acum.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro

Previous

3 tutoriale YouTube care te învață editare video

Next

Cum să scapi de stress în doar 10 minute

18 Comments

 1. Am vazut Mecanicul 1 asa ca imi doresc sa vad si filmul asta pentru ca imi place mult actorul si imi plac filmele pline de actiune si adrenalina.

 2. nu am vazut acest film, mai facut foarte curioasa si in curand am sa-l caut sa-l pot viiona

 3. Filmul acesta sigur ii va fi sotului meu pe plac. Merci de recomandare!

 4. Filmele de genul asta nu-s pe placul meu. Le vad doar fortata, cand al meu sot decide sa puna stapanire pe televizorul din sufragerie. O sa ii recomand sa mearga la cinema ca sa scap de el!

  • cristina dragomir: Oricum se vede mai bine la cinema. Pe TV nu știu când va putea fi vizionat,oricum nu prea curând, abia azi a intrat oficial în cinematografe.

 5. Mi-ai starnit interesul pentru filmul asta, dar inteleg ca ar fi bine sa vad mai intai prima parte. Sper sa am timp in weekend.

 6. Jason Statham este actorul preferat al sotului meu. Tocmai mi-ai dat o idee ce surpriza sa ii fac in toamna aceasta 😀

 7. M-ai facut curioasa, multumim pentru recenzie 🙂

 8. Nu prea e genul meu dar suna cat d cat interesant.

 9. Super. Chiar mi-a plăcut partea întâi, abia aștept să văd și partea a doua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.