Review | Gama Elseve Argilă Extraordinară

Hello dragile mele! La începutul lunii vă povesteam despre noua gamă Elseve, Argila Extraordinară de la L’Oréal Paris, cum că a apărut și ce beneficii are argila în general, dar și asupra părului. Azi am apucat să testez această gamă așa că v-am pregătit un Review | Gama Elseve Argilă Extraordinară, mai ales că am văzut că ați căutat acest review pe blog-ul meu. Iată-l.

Sinceră să fiu, nu le-aș fi testat chiar acum dar s-au aliniat planetele. Căutările voastre insistente (chiar vă înțeleg curiozitatea și eu am fost la fel de curioasă), faptul că unele dintre voi mi-ați scris în privat și m-ați întrebat cum sunt produsele, mirosul foarte frumos al acestei game și marea mea curiozitate, m-au împins să testez și să vă și spun primele mele impresii.

Gama Argilă Extraordinară este formată din 4 produse. Le voi enumera, nu neapărat în vreo ordine anume și vă voi spune părerea mea despre fiecare în parte. Părul meu este uscat, iar în acest review vă pot spune părerea mea despre cum s-au comportat produsele pe tipul meu de păr. Sper să țineți cont de acest aspect.

Elseve Șampon Uscat

Cel pe care îl am eu este pentru păr normal, cu tendință de îngrășare și este un spray de 150 ml. Am ales să vorbesc despre acest șampon uscat mai întâi deoarece a fost primul folosit, iar rezultatele m-au uimit. Nu încerc să exagerez descrierea dar chiar mi-a plăcut cum s-a comportat pe firul de păr în ziua în care l-am aplicat, dar și după 1-2 zile.

Cum spuneam, primul lucru care m-a încântat a fost mirosul. La aplicare, nu lipește firele de păr, nu lasă urme și nu îmbâcsește părul. În ziua aplicării mi-am simțit părul ca și cum aș fi ieșit de la salon, iar a doua zi nu era îmbâcsit, nu mi-a îngrășat sau uscat părul, ba mai mult, părul și-a menținut prospețimea și strălucirea. Da, recomand și este clar unul dintre favoritele lunii.

Dacă mai aveți întrebări despre acest șampon uscat, le aștept în comentarii.

Elseve Mască purificatoare înainte de șamponare

Pentru scalp cu exces de sebum. După cum îi este și denumirea, se aplică înainte de șamponare și este într-un recipient de 150 ml.

Trebuie să fiu sinceră și să recunosc că până acum am folosit măști pentru păr foarte puțin spre deloc, dar îmi propun să o fac de acum înainte deoarece părul meu chiar ar nevoie de o revitalizare. În afară de asta, îmi place să aibă un aspect sănătos și îngrijit.

După aplicare și cele 5 minute în care a acționat, chiar am avut o senzație de „curat”, semn că și-a făcut treaba, a îndepărtat excesul de sebum. Apoi am clătit cu apă și am trecut la următorul produs, șamponul.

Elseve Șampon îngrijire

Pentru păr normal cu tendință de îngrășare, 250 ml.

Știți ce apreciez eu în primul rând la un șampon? Bine, practic sunt două lucruri:

 1. să aibă un miros plăcut
 2. să degreseze părul foarte bine

Acest șampon nu numai că face aceste două lucruri foarte bine, dar nu conține silicon, nu îngreunează părul, ba mai mult, îl hidratează.

Motivul pentru care îmi doresc ca șamponul pe care îl folosesc să îmi degreseze părul foarte bine este foarte simplu, dacă părul este degresat cum trebuie se coafează mult mai ușor și are un aspect foarte sănătos.

După acest pas, în care m-am șamponat și mi-am clătit părul, am trecut la următorul și ultimul produs din gamă, balsamul.

Elseve Balsam îngrijire

Pentru păr normal cu tendință de îngrășare, 200 ml, nu conține silicon.

A contribuit din plin după ce l-am aplicat imediat după șamponare, părul nu mi s-a mai încurcat (yeeey!) și am reușit să-l coafez fără dificultate.

Me 🙂

Ladies, acestea sunt impresiile mele după utilizarea acestei game pe care v-o recomand, cu drag. Dacă aveți întrebări, le aștept în comentarii.

Voi cu ce produse vă îngrijiți părul?

Previous

Duminica pozitivă #140

Next

Recomandare film | T2 Trainspotting

3 Comments

 1. Amy

  Esti asa sweet!!! 😀 Sa stii ca produsele acestea din noua gama le-am vazut pe multe bloguri si m-au facut sa casc mare ochii inca de la prima privire! Nu stiu de ce, dar ambalajele in nuanta asta ma atrag maxim! Chiar acum folosesc si eu un balsam pentru par de la Elseve, cel rosu pentru par vospit si-mi place foarte mult. 🙂
  As fi tentata sa incerc samponul pentru ca si parul meu se ingrasa suuuper repede…

  • Amy: Aww, thank you! 😀
   Să știi că asta rămâne gama mea de suflet, iar șamponul uscat este de departe the best! Până să scriu acest review deja pusesem poze pe instagram și facebook cu noua gamă. Toate fetele mi-au scris să întrebe cum sunt, ce fac, merită sau nu, dacă șamponul uscat lasă urme albe, etc. Deci trag concluzia că este o gamă îndrăgită și da acele culori ale ambalajelor mă atrag și pe mine foarte mult, a devenit culoarea mea preferată :))

 2. De curand am incercat si eu aceasta gama, deoarece ram foarte curioasa sa vad cum e. Masca de par pre-samponare mi-a placut cel mai mult si contiunui sa o folosesc, restul produselor sunt OK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.