Și rezistă! Și rezistă! Și rezistă!

Recunoașteți, fetelor, că primul lucru la care v-ați gândit când ați văzut titlul, a fost manichiura cu gel sau cu ojă semi permanentă.

Nu, nu este vorba despre nimic de genul ci despre un lucru cât se poate de simplu.

Eu sper că încă mai există persoane care își fac manichiura singure, acasă, la ambele mâini. Asta ca să nu mă simt singură căci eu asta fac.

Și pentru că îmi fac manichiura acasă, cu ojă normală (nu că alt gen de ojă nu ar fi normală dar nu am găsit alt cuvânt), vreau ca oja să nu sară de pe unghii ci să să rămână pe ele, măcar 4-5 zile. Și aplicând acest mic secret, chiar ține, uneori și până la 7 zile.

De fapt, nu este nici un secret ci doar un truc al manichiuristelor, truc pe care îl știu de ceva ani buni de la o amică, manichiuristă de meserie. Gata, nu vă mai țin în suspans.

Iată cum se aplică oja astfel încât să aveți o manichiură impecabilă pentru minim 4-5 zile.

Se aplică un stat de lac incolor pe unghie. Aplicați oja pe care o doriți în 2 straturi. După ce ați aplicat cele 2 straturi de ojă, mai aplicați încă un strat de lac incolor. Și gata!

Pe lângă faptul că dă manichiurii un aspect extraordinar, cum am mai spus, aceasta va dura minim 4-5 zile.

Probabil că știați acest mic dar atât de important detaliu. Dacă nu, îl știți acum.

A, să nu uit! Nu vă faceți manichiura când afară sunt 35-40 de grade deoarece va trebui să le refaceți. Iată și motivul.