3 seriale pe care le revăd în 2017

Nu știu cum sunteți voi, dar eu mă atașez foarte mult de anumite seriale și din timp în timp îmi place să le revăd. Sunt seriale din care consider că am ceva de învățat și la care nu mă uit neapărat pentru divertisment sau pentru trecerea timpului, deoarece chiar nu am atât de mult timp la dispoziție de pierdut. Astăzi vă spun care sunt aceste 3 seriale pe care le revăd în 2017.

foto spoilersguide.com

Bineînțeles că există seriale apărute recent și bineînțeles că voi mai fi și altele, însă mereu rămân cu noi acele seriale care ne-au plăcut foarte mult, care ne-au făcut să simțim ceva și care ne-au ținut cu sufletul la gură, seriale pe care nu suntem gata să le dăm deoparte cu una cu două, fără a le mai revedea de câteva ori.

Suntem mereu în căutare de noi seriale, analizăm cu mare interes fiecare recomandare primită de la ceilalți și fie că avem timp sau nu, pentru câteva episoade dintr-un serial/săptămână, mereu ne vom găsi timp.

Top 3 seriale pe care le revăd în 2017. Citește mai departe să afli care sunt acestea.

Din punctul meu de vedere, există două categorii de seriale. Sunt acele seriale pe care le vedem doar o singură dată, dar nu ne lasă cu nimic și mai sunt și acele seriale pe care le vedem, iar apoi, din timp în timp, ne-am dori să le revedem din nou și din nou deoarece au acel ceva care ne ține acolo.

Astăzi vorbim despre câteva seriale din a doua categorie, acelea pe care ne dorim să le revedem.

Suits

foto: usanetwork.com

Suits este un serial care, trebuie să recunosc, nu m-a acaparat de la primele episoade însă pe măsură ce se desfășura acțiunea și modul în care erau gestionate situațiile de criză, m-a făcut să-l urmăresc în continuare. Și asta fac și acum, revăd serialul de la bun început și aștept să apară episoadele noi din ultima serie.

House of Cards

foto: feministing.com

De departe cel mai bun serial care are ca subiect ceea ce se întâmplă la Casa Albă și jocurile politice. Ca să nu mai spun că Kevin Spacey și Robin Wright sunt niște actori de excepție.

Lie to me

foto: truman.edu

Acesta este un serial care mi-a trezit interesul încă de când am văzut trailer-ul, iar când am apucat să văd toate cele 3 sezoane, pe lângă faptul că fiecare episod era ceva fascinant pentru mine, chiar mă așteptam să se anunțe deja o continuitate a sezoanelor, dar pare că asta nu s-a mai întâmplat.

Care sunt serialele pe care le-ai revedea din nou și din nou?

Previous

Duminica pozitivă #159

Next

Cum să devii cea mai disciplinată persoană pe care o cunoști

3 Comments

  1. Eu nu sunt genul care sa urmareasca seriale. De niciun fel, dar recunosc totusi ca exista un serial care mi-a atras atentia in ultima perioada: The young Pope.

  2. Radu

    The 100

  3. The Mentalist si Lie to Me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.