Între 24 – 27 Noiembrie 2016,  la Pârâul Rece se desfășoară a 12-a ediție a conferinței eveniment Social Media Snow Camp: Tabara de social media marketing. Hai să-ți spun ce se întâmplă acolo.

Social Media Camp este conferința eveniment care reunește specialiștii din industria de marketing și comunicare din Romania. Evenimentul pune accent pe strategie și interacțiune și prezintă participanților cele mai bune strategii de social media marketing din 2016.

Cele mai eficiente strategii de social media marketing în 2016

Cele patru zile de workshop-uri, conferințe, training-uri si networking oferă participanților soluții integrate de marketing și comunicare, dar și oportunitatea de a întâlni și cunoaște cei mai buni specialiști din domeniu și de a primi feedback personalizat pentru ideile și campanile la care lucrează.

De ce să participi?

Deoarece vei beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media prin conferințe, training-uri, networking dar și petreceri.

Unde și cum te poți înscrie?

Accesează acest link. Acolo poți să afli care sunt condițiile, care este plata dacă ești blogger sau companie, cum și unde poți plăti, plus multe alte informații utile.

Care sunt speakerii?

Aici găsești biografia speakerilor.

Cui îi este adresat acest eveniment?

Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări atât din agenții cât și din companii, bloggerilor.

Vino la Social Media Snow Camp pentru a afla cum să gândești și să implementezi o strategie de marketing și comunicare eficientă!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro