Bine v-am regăsit, dragile mele. Sper că aveți o zi minunată și câteva minute la dispoziție deoarece doresc să vă povestesc despre o nouă gamă Gerovital care cred eu că vă va fi de mare folos și ajutor. Este vorba despre o gamă de produse cosmetice dedicată persoanelor care se confruntă cu acneea așa că astăzi avem Beauty Review | Gama Stop Acnee de la Gerovital.

Personal, nu am probleme cu acneea și nici cu, coșurile în general. Mie îmi apare câte un coș doar în două cazuri: când consum lapte de vacă/capră și într-o anumită perioadă a lunii. În afară de aceste două excepții, nu am probleme.

Chiar și așa, am testat această gamă Stop Acnee de la Gerovital și trebuie să vă spun că îmi place foarte mult. Vă povestesc imediat.

Îți povestesc experința mea cu gama Stop Acnee de la Gerovital și îți spun de ce o voi cumpăra și pe viitor

Înainte de a-ți spune orice, trebuie să știi că eu am un ten sensibil (nu extrem de sensibil dar destul de) și uscat. Țin să menționez asta deoarece doresc ca lucrurile să fie clare. Părerea mea despre aceste produse este bazată pe modul în care acestea au interacționat cu tipul meu de ten.

Gel Spumant Purifiant

În afară de faptul că este ușor abraziv, curăță foarte bine tenul de machiaj și alte impurități. Îndepărtează machiajul din zona ochilor fără a provoca usturime. Îl folosesc de vreo 2 săptămâni și chiar îl recomand.

Pe ambalaj scrie clar să se evite zona ochilor și buzele, însă eu nu le-am evitat. Nu am avut nici o problemă, dar totuși, mai bine nu îmi urmați acest exemplu și respectați cele înscrise pe etichetă.

Are o formulă pentru întreținerea zilnică, reduce cu până la 90% activitatea bacteriană, nu usucă tenul și, cum am mai spus, are un efect exfoliant. Asigură nutrienții necesari și nu irită pielea.

Cremă Ultra-Activă

Este o cremă foarte eficientă în corectarea imprefecțiunilor tenului. Este absorbită foarte rapid de ten, are un efect calmant, reduce excesul de sebum în proporție de peste 80% și favorizează ameliorarea leziunilor acneice până la 70%.

Dacă vă confruntați cu astfel de probleme, este o cremă pe care merită să o încercați.

Cremă CC Matifiantă

Am ajuns la produsul meu preferat din acesată gamă, crema CC matifiantă. În afară de faptul că este exact nuanța tenului meu și nu mai sunt nevoită să o amestec cu o altă nuanță, îmi place foarte mult cum îmi menține tenul pe parcursul întregii zile, chiar și în zilele caniculare.

După cum îi spune și denumirea este o cremă CC cu efect matifiant, care are capacitatea de a acoperi și uniformiza imperfecțiunile, fără a încărca porii.

Eu practic, îl folosesc pe post de fond de ten și își face treaba cu succes. Acesta este și motivul pentru care îl voi cumpăra de acum înainte. Are o textură ușor uleioasă. Nu ține neapărat transpirația la distanță dar nici nu se întinde și nu lasă dâre pe față, astfel că machiajul rămâne intact. Îl foarte recomand!

Prețurile produselor diferă de la un magazin la altul așa că mai bine dați o căutare pe net și le vedeți acolo.

Dacă aveți întrebări, poate am omis să detaliez ceva care v-ar putea interesa, nu ezitați să mi le adresați în comentarii. Răspund cât de repede pot.

Tu ce produse folosești pentru acnee?