Alăturarea dintre bere și mâncare devine o aventură a gusturilor la a doua ediție Street FOOD Festival, cel mai mare eveniment de mâncare stradală din România. Staropramen, partener principal al evenimentului, te invită să descoperi noi combinații și arome, alături de 10 chefi care îți vor dezvălui secretele lor.

Cei 10 maeștri ai gustului sunt ghizi pe parcursul călătoriei savuroase a celor prezenți la festival și în același timp vor fi protagoniștii seriei Flavour Makers: 10 episoade dedicate gustului, în care Staropramen și Chef FOA te invită, în exclusivitate, în culisele celor mai creative food truck-uri din festival. Seria video poate fi urmărită pe oamenisigusturi.ro/streetfood și pe pagina de Facebook Staropramen. Dacă vei răspunde corect la întrebările alăturate video-urilor până pe 3 octombrie, vei putea câștiga premii de degustat sau un City Break la Praga pentru două persoane, cu transport, cazare și acces la Prague Food Festival.

Surprinde-ți gustul la Street Food Festival și Staropramen te premiază cu un City Break la Praga

Street Food Festival 2017 a pornit în Oradea, a continuat în Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca și Brașov, iar următoarele ediții vor fi în Alba Iulia, Bacău și Timișoara.

Chefii Ciprian Zobuian (Mr. Cannoli), Alexandru Rada (Gourmet Street Food), Marius Muresan (Home Garden Food Truck), Răzvan Ionescu (Camionetta), Cosmin Blajovici (Eat it/ The HUB), Lucian Smith (The Box), Nicolae Crăciun (Cimbru), Antonio Ștefănescu (Natura în Bucate), William Cunneen (Chef Off The Grid) și Andrei Sidor (Mignon Pasticceria & Bistro) pregătesc publicului diferite rețete potrivite fiecărui sortiment de Staropramen: Granat, Dark, Nefiltrată și Blondă.

De asemenea, Staropramen lansează o provocare pentru clienții hypermarketului Kaufland: The Taste Match. Patru rețete de street-food vor putea fi asociate uneia dintre beri mult mai ușor, dacă cele patru sortimente Staropramen vor fi scanate prin camera video a unui aparat special amplasat în hypermarketurile Kaufland. Cei care cumpără un sortiment Staropramen și îl scanează vor primiun mix de condimente și un voucher pentru o bere la Street Food Festival din orașul lor. Pentru cei care vor achiziționa un sortiment Staropramen și minimum 5 ingrediente pentru a prepara acasă rețeta recomandată, kit-ul Staropramen de chef este pregătit să fie oferit: un șorț de bucătar, plus un voucher pentru o bere la Street Food Festival din orașul tău.

Staropramen, berea care îți surprinde gustul, rămâne alături de cei care vor să descopere mereu ceva nou și surprinzător, care vor să își schimbe sau lărgească perspectivele. Și îi încurajează să savureze fiecare moment cât mai intens!