Sunday Chill (45)

Cuvinte înțelepte – Suzuki Roshi

 • Dacă vrei să vezi virtutea, trebuie să ai mintea liniștită.
 • Un învățăcel, plin de emoție, cu ochii în lacrimi, a exclamat: „De ce este atâta suferință?!”. Suzuki Roshi a răsspuns: „Fără motiv.”
 • Iadul nu e pedeapsă, e antrenament.

Amuzament

Era o zi superbă de vară şi indianul se întorcea acasă pe un cal alb, înspumat. În vale indianca spăla rufele liniştită. Şi cum vine indianul în viteză opreşte calul chiar pe marginea văii. Dintr-odată, o rocă mare de calcar se desprinde şi se rostogoleşte până ajunge la indiancă şi o face varză, la care indianul:
– Off, ce ghinion, e a treia maşină de spălat distrusă de calcar!

Previous

Respirația

Next

Guest Post-uri pe NightOn.ro? Niciodată!

7 Comments

 1. Unii parca sunt legati la ochi, nu vad cate lucruri, cati oameni ii inconjoara si se plang de ….neajunsuri !! Mi-e sila de cei care se plang ca n-au mai multe in conditiile in care au parintii sanatosi, au prieteni buni, au copilasi care sa le zambeasca. Cand raman fara adevaratele lucruri IMPORTANTE din viata, abia atunci ii izbeste dar eu nu pot intelege de ce trebuie sa ajunga pana acolo pentru a REALIZA?
  E de ajuns sa te uiti in stanga si in dreapta si sa le citesti durerea celor ce si-au pierdut parintii, copilasii, cei care nu vad, nu aud …

 2. @addicted: Din nefericire, ai dreptate… Mulți nu văd, și nu pentru că nu ar putea, ci pentru că nu vor sau nu știu cum să perceapă realitatea din jurul lor.

 3. Ce umor are indianul ăla :))

 4. cuvintele raman intelepte, ar fi bine daca ar avea si ecou…

 5. a-z

  si eu sper! sa aiba, of course!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.