Sunt cu o zi în urmă

De câteva zile, sunt … cu o zi în urmă. Adică azi pentru mine nu este luni, ci duminică, iar luni va fi mâine. Nu încerc să fac vreo glumă. Chiar așa se întâmplă de câteva zile încoace.

Chiar am urat „la mulți ani” cuiva pe facebook, cu o zi înainte. Am avut noroc că domnișoara în cauză, mi-a răspuns politicos la urări și aia a fost. Eu m-am prins de chestia asta a doua zi, în momentul în care m-a anunțat calendarul telefonului (care cumva s-a sincronizat cu, calendarul de pe facebook…nu știu cum a făcut asta dar voi afla).

E musai să stau cu ochii pe calendar ca să mă feresc din a comite (din nou) vreo gafă. E puțin aiurea și frumos în același timp. Nu aș ști cum să vă descriu dar, într-un fel, este plăcut.

Vouă vi s-a întâmplat chestia asta? Și dacă da, cum ați reușit să treceți peste?

Previous

No internet week (video)

Next

Cacao și cafea

2 Comments

  1. Nu am pățit așa ceva, dar mi s-a întâmplat să-mi doresc să fie vineri, asta mai mereu! Asta cu ziua de naștere și eu am pățit o chestie mișto, știam de ziua naștere a cuiva drag și am fost atât de grijulie să nu uit, că fix în acea zi am uitat să-i spun La multi ani! , așa că, se mai întâmplă!
    Poate ai nevoie de o pauza, de o evadare!

  2. Mihaela Curea: Nu e vorba de pauză. Sau poate e… :)) Nu știu încă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.