Syoss implineste 8 ani

Syoss implineste 8 ani iar acest lucru nu trebuie trecut cu vederea. Hello, dragile mele. Cum probabil v-ati dat seama din titlu, astazi vorbim putin despre o aniversare speciala si nu puteam sa las lucrurile asa deoarece este un brand pe care il folosesc de ceva vreme, produsele imi plac foarte mult, iar parul meu este fericit.

Ma voi axa doar pe un singur produs astazi, un produs pe care parul meu il adora, un produs care se foloseste foarte usor acasa, un produs al carui rezultate le poti observa in cateva minute. Bineinteles, folosirea pe termen lung a acestui produs poate cauza “dependenta” deoarece te vei (re)indragosti de parul tau.

Syoss implineste in curand 8 ani de cand le ofera femeilor din Romania produse profesionale pentru ingrijire, colorare si styling acasa.

Unde mai pui ca produsele lor au preturi accesibile.

Despre samponul si balsamul Syoss Salonplex v-am povestit aici deoarece m-am inteles foarte bine cu  ele, parul este degresat si usor de coafat (mai multe detalii si pareri gasiti in articol), insa eu am un produs preferat din gama lor si anume serul reparator care reface micro-legaturi ale firului de par, sigileaza, protejeaza si repara firele din interior, iar rezultatul este unul foarte misto, deoarece lasa parul matasos si nu imbacseste. Recomand, cu drag.

Previous

5 idei de articole pentru blog

Next

Duminica pozitivă #170

1 Comment

  1. Sampon si balsam am folosit imediat ce s-a lansat la noi in tara aceasta marca. Cu samponul m-am impacat relativ bine, cu balsamul nu prea.
    Vopsea nu am incercat pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.