Hello lovely ladies! Vă spuneam aici (follow 🙂 ) că testez noua gamă de îngrijire pentru păr de la Syoss și revin cu păreri. Așa că astăzi aflați cum este această gamă, ce proprietăți au produsele și dacă mi-au plăcut. Beauty Review | SYOSS SALONPLEX.

Beauty Review | SYOSS SALONPLEX

Noua gamă Syoss SalonPlex conține șampon, balsam, serum și un tratament intensiv care repară firul de păr deteriorat. Eu vă povestesc astăzi doar despre produsele încercate de mine, adică despre șampon și balsam.

SYOSS SALONPLEX, noua gamă ce oferă îngrijire profesională cu utilizare acasă

Cu SYOSS părul este vizibil mai sănătos, mai rezistent și strălucitor, oferind îngrijire ca la salon chiar la tine acasă. Cu o acțiune triplă inovatoare ce repară și reface structura interioară și exterioară a părului, sistemul revoluționar de îngrijire a părului cu efect reparator SALONPLEX cuprinde șampon, balsam, serum și tratament. Mulțumită acizilor minerali și organici care ajută la refacerea micro-legăturilor din interiorul firelor de păr, rezultatul este un păr sănătos.

SYOSS SALONPLEX Șampon

Nu știu dacă voi ați mai folosit șampoanele Syoss. Eu le-am mai folosit și primul lucru care mi-a plăcut a fost mirosul. La șamponul din noua gamă mirosul pare că a rămas același însă ce mi-a plăcut și mai mult a fost faptul că degresează foarte bine scaplul și firul de păr, astfel că după spălare, părul se comportă mult mai bine la coafat. În afară de asta am mai observat că dă o senzație de fresh, ceea ce este minunat, mai ales pe timp de vară și hidratează foarte bine.

Îngrijirea necorespunzătoare, utilizarea unor tratamente ce conțin substanțe chimice, expunerea repetată la căldură sau utilizarea plăcii îți pot deteriora părul în timp. Rezultatele negative se pot observa cu ochiul liber imediat: un păr degradat, uscat, lipsit de strălucire și predispus la rupere și vârfuri despicate. Sistemul revoluționar de îngrijire a părului de la SYOSS te ajută să reduci riscul de rupere a firului de păr, iar acesta să își recapete aspectul sănătos. Noua gamă de îngrijire SALONPLEX protejează părul împotriva substanțelor chimice și a factorilor mecanici de stres pentru a obține rezultate ca la salon la tine acasă.

SYOSS SALONPLEX Balsam

Balsamul are o textură mult mai cremoasă față de alte balsamuri pe care le-am folosit până acum și se întinde foarte rapid pe păr. Sinceră să fiu, l-am simțit că acționează asemenea unei măști de păr, ceea ce mi s-a părut foare mișto. Este un produs care face exact ce scrie pe ambalaj, adică conferă pieptănare de 3 ori mai ușoară.

Noul SYOSS conține SALONPLEX, tehnologia profesională ce repară firele de păr degradate și reface structura interioară a firului de păr. În plus, SALONPLEX fixează pătrunderea ingredientelor în stratul cel mai profund al firului de păr pentru a obține rezultate de durată.

După ce șamponul curăță într-un mod delicat scalpul, balsamul descurcă părul și îl face până de trei ori mai ușor de aranjat în comparație cu părul netratat. Serumul acționează imediat în profunzimea firului de păr, redându-i moliciunea și strălucirea. Gama SYOSS SALONPLEX oferă mult visatul păr, exact ca la salon, fiind completată printr-un tratament cu efect reparator intens, care redă elasticitatea părului degradat din cauza colorării și coafării repetate.

În concluzie, mi-a plăcut și este o gamă pe care v-o recomand cu mare drag. Aștept să-mi spuneți cum vi s-a părut după prima încercare.