Noutățile zilei în materie de beauty vin de la L’Oreal Paris care anunță că Thylane Blondeau este noul purtător de cuvânt global L’Oreal Paris. Thylane Lena-Rose Blondeau face parte din această nouă generație de muze digitale ce își creează propriul drum și își demonstrează aptitudinile cu simplitate.

Firească în mediul de beauty digital, ea reușește să inspire o mulțime de fete tinere ce își caută încrederea în sine. IT model și actriță, franțuzoaica își marchează noul rol de purtător de cuvânt internațional al L’oreal Paris de ziua ei de naștere, pe 5 aprilie.

Cu acel stil franțuzesc innăscut, Thylane se impune izbitor cu ochii ei albaștri și cu stilul lui Bardot. Această vedetă în devenire a pozat pentru cei mai importanți jucători ai industriei de fashion, a pozat deja pentru coperțile Jalouse și L’Officiel și a jucat în primul său film de lung metraj. Astfel ea își rezervă un loc în primul rând al generației Z.

Cu 1 milion de followers pe Instagramși un canal de YouTube unde își împărtășește alegerile de beauty, Thylane este un digital beauty native.

Creatoarea propriei imagini, proprietara propriei povești, fiecare insta-selfie și video pentru comunitatea sa sunt o declarație de încredere în sine și de încurajare. Ea duce noțiunea de comunicare digitală la un nou nivel, alegând să interacționeze firesc cu fanii săi.

Ca prietenă a brand-ului, Thylane se alătură trupei L’Oreal pentru primul său covor roșu la festivalul de film de la Cannes în Mai 2016. Astăzi o numim oficial noul nostru purtător de cuvânt global. Cea mai tânără lorealistă își arată frumusețea naturală și încrederea în sine în campania pentru noua gamă de hidratare Hydra Genius. Ea se alătură echipei #lorealista împreună cu IT modelele Irina Shayk, Barbara Palvin, Karlie Kloss, Alexina Graham, Isabeli Fontana.