Ești o persoană inteligentă, iar o persoană inteligentă știe că este bine să învețe mereu lucruri noi, să citească, să fie la curent cu tot ce este nou, să-și îmbunătățească cunoștințele într-un anumit domeniul, să evolueaze. Lumea este într-o continuă schimbare, astfel și omul trebuie să fie capabil să țină pasul cu această schimbare.

Astăzi vorbim despre cărți, mai exact eBook-uri.

Află și tu care sunt cele mai bune 5 site-uri de unde poți descărca ebook-uri GRATUITE!

Vorbim despre cele mai bune site-uri unde găsim sute și chiar mii de eBook-uri din diferite domenii. Și da, ai citit bine, toate sunt oferite GRATIS!

Înainte să începem am două observații de făcut:

  • Formatul eBook-urilor: kindle.
  • Majoritatea eBook-urilor gratuite sunt în limba engleză.

#1. Amazon. Aici găsești peste 450.000 de eBook-uri gratuite din diferite domenii, deci este câte ceva de citit pentru fiecare. Intră pe Amazon și scrie „free ebooks” în bara de search.

#2. Project Gutenberg. Aici găsești peste 49.000 eBook-uri gratuite.

#3. ManyBooks. Peste 29.000 eBook-uri din diverse domenii de interes.

#4. Google eBookstore. Încă o sursă foarte bună de unde poți descărca ebook-uri gratuite, pe diferite domenii. Un mare plus îl reprezintă faptul că unele eBook-uri sunt traduse în limba română.

#5. Free eBooks. O diversitate de eBook-uri din diferite domenii. Ai de unde alege ceva din zona ta de interes.

Aceasta este lista cu cele mai bune 5 site-uri de unde poți descărca eBook-uri gratuite și din atâtea sute și mii de cărți electronice, cu siguranță le vei găsi pe cele care te interesează.

Ce alte site-uri asemănătoare mai cunoști?


Follow: