Mi-am petrecut sfârșitul de săptămână într-un mod absolut plăcut și relaxant, iar asta m-a ajutat foarte mult să mă deconectez de stress-ul cotidian și de griji. Printre lucrurile pe care le-am făcut, a fost și vizita la o clinică super cozy, așa că astăzi am zis să vă spun despre cum a fost și ce tratamente faciale cu efect instant găsim la Atelierul de Slăbit.

Este minunat și ideal să reușim să găsim timp pentru noi înșine, pentru relaxare, pentru a face ceea ce ne place și ceea ce ne face să ne simțim frumoase. Și cred că o oră pe care ne-o dedicăm, poate face o mare diferență în viața noastră și poate avea un impact pozitiv, atât fizic cât și psihic.

Am fost la Atelierul de Slăbit pentru o ședință de lifting instant. Este o procedură non-invazivă, cu rezultate vizibile chiar de la prima ședință. În mod obișnuit, sunt recomandate 5-6 ședințe pentru un efect de lungă durată.

Am întâlnit-o acolo pe Diana (sper că am reținut bine numele, în caz că nu, sorry), cea care s-a ocupat de tenul meu și de întreaga procedură. O tipă de-o seamă cu mine (o vedeți mai jos în imagine), foarte pozitivă și amabilă, care mi-a transmis o stare de bine și mi-a adus un zâmbet minunat.

Procedura de lifting instant este relativ simplă, din postura mea de client. Tenul este demachiat foarte bine, se aplică o cremă cu, colagen și se începe procedura cu aparatul din dotare. În foarte scurt timp se simte o căldură și din ce am înțeles, temperatura este de 40 de grade. No worries, nu frige, nu doare, nu înțeapă, nu nimic. Acel aparat se plimbă pe toată suprafața tenului și sub bărbie. La final, tenul este demachiat din nou și este aplicată o cremă care conține vitamina A și E.

Efectele mi s-au părut wow. Ridurile de expresie s-au estompat vizibil, cearcănele la fel, pleoapa superioară a beneficiat de lifting, iar tenul meu arată super bine și fără imperfecțiuni de nici un fel. În plus, am aflat că după o astfel de procedură, fondul de ten se va aplica mult mai bine.

Când am plecat de acolo, mi-am simțit porii super curățați, tenul super hidratat și catifelat și nici urmă de roșeață. În plus, conversația cu Diana mi-a dat o stare de bine și relaxare.

Din ce am înțeles, este o procedură care are efecte foarte bune și pe tenul acneic. Eu nu am astfel de probleme, nu am avut niciodată, dar m-am gândit că este o informație foarte utilă pentru persoanele care au tenul acneic. Procedura de lifting instant durează o oră.

Recomand? Recomand cu mare drag și încredere. Musai să vă faceți o programare.

Clinica este situată pe  Bd. Gheorghe Șincai nr. 16, Sector 4, București (program 09:00 – 21:00) și vă puteți programa la telefon: 031 405 3953, iar în curând va mai exista o locație similară în Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București. Toate serviciile pe care le oferă clinica le găsiți pe site www.atelieruldeslabit.ro.

Iată rezultatele mele, înainte și după prima ședință (da, m-am programat deja la o a doua ședință):

Inainte

Jumătate de față cu lifting și jumătate fără, pentru a constata diferența.

Lifting instant pe toată suprafața tenului.

Roșeața de după procedură s-a dus în mai puțin de 1 minut.

Tu cum ai grijă de tenul tău?