Cum să descarci toate pozele de pe Instagram în mai puțin de 2 minute [TUTORIAL]

Nu știu cum ești tu dar eu utilizez Instagram destul de des. Am perioade în care nu postez nimic și perioade în care postez zilnic. După ce urc o imagine, o șterg din telefon așa că pentru a avea totuși o arhivă, am găsit soluția și azi îți spun și ție cum să descarci toate pozele de pe Instagram în mai puțin de 2 minute.

De ce șterg imaginile din telefon? Este simplu. Nu vreau să încarc memoria telefonului și vreau să am spațiu pentru alte poze, aplicații, updates, etc.

Instagram, ca orice altă aplicație, poate să aibă dificultăți de funcționare sau într-o zi ne putem trezi că intrăm pe aplicație și nu mai există. Sper ca acea zi să nu existe vreodată dar mai bine faci un backup din când în când decât să plângi după sute/mii de imagini pierdute prin colțurile internetului. Corect?

Tutorial: Cum să descarci toate pozele de pe Instagram în mai puțin de 2 minute

Am dat scroll prin cele peste 1140 de fotografii urcate pe Instagram și am ajuns la prima pe care am urcat-o. Așa am (re)descoperit că prima imagine urcată pe contul meu de Instagram a fost pe 21 ianuarie 2013, are 8 like-uri și bineînțeles este o poză cu o ceașcă cafea (doh! oare cu ce altceva putea fi?), destul de neclară (cred că pe vremea aceea aveam un Nokia E72), făcută la Simbio pe când aveau locația în Centrul Vechi. Da, atunci era vremea când Instagram avea alte filtre și puteai împopoțona imaginea cum doreai.

Tu de când ai contul de Instagram? Care a fost prima poză pe care ai urcat-o? Lasă-mi scris în comentarii.

Gata, trec peste nostalgii și îți spun imediat cum să descarci toate pozele de pe Instagram în mai puțin de 2 minute.

Soluția este una foarte simplă.

Accesezi site-ul www.instaport.me (care face redirect pe www.vibbi.com/instaport). Introduci username-ul tău de Instagram sau adresa de mail (cea pe care o folosești pentru contul tău de Instagram, evident), iar apoi dai click pe „Continue”, ca în imaginea de mai jos.

Se va deschide profilul tău, exact cum poți să vezi mai jos.

În partea dreaptă sus, poți să vezi că există niște opțiuni. Poți selecta și descărca doar câteva imagini (oricâte dorești să seletezi) sau întreaga arhivă. Eu am optat pentru întreaga arhivă pentru a avea toate imaginile pe care le-am urcat vreodată pe Instagram și te sfătuiesc să faci la fel.

După ce dai click pe „Download All Posts” se va deschide această fereastră:

Iar toate imaginile pe care le-ai urcat vreodată pe contul tău de Instagram vor fi salvate în calculator sub formă de fișier .zip pe care ulterior îl poți dezarhiva și folosi conținutul pentru alte conturi (dacă dorești) sau pur și simplu știi că ai salvată arhiva și nu îți faci probleme în caz că se întâmplă ceva cu Instagram-ul.

Ok, asta este tot. Sper că îți este util acest tutorial. În caz că există întrebări legate de subiectul articolului, nu ezita să mi le adresezi în comentarii. Până atunci, îți las aici contul meu de Instagram. Vizitează, urmărește-mă și acolo, dă like la imaginile care îți plac. Mulțumesc!

Bye!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro

Previous

Secretul unei pauze de cafea reușite

Next

Idei de articole pentru blog [#lifestyle #beauty #fashion #travel]

5 Comments

 1. Util articolul! Sa stii ca si eu sterg multe poze din telefon, dupa ce le public!!! Multumesc pentru ca ai impartasit acest truc util ! Imi voi instala si eu aplicatia!

  • Lory’s Blog: Mă bucur că îți este util. Nu este o aplicație, este un site. Fișierul .zip se descarcă în calculator 🙂

   • La mine nu merge…introduc contul si nu ajung pe pagina…

    • Loredana: Posibil să nu mai fie funcțional. La momentul când am scris articolul (vezi data sub titlu) funcționa perfect. Poate dacă mai încerci în altă zi… nu știu care ar putea fi soluția.

 2. Eu am nimerit ca orbul braille, mi-am deschis cont de pe PC dar nu pot incarca nimic, iar cu telefonul, nefiind atat de grozav, nu-mi place sa il folosesc decat ptr convorbiri. Deci… nu m-a prins microbul deocamdata. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.