Cum folosesc uleiul de argan de la L’Erboristica

Până acum ceva vreme foloseam fel și fel de creme pentru corp, toate menite să-mi hidrateze pielea, să fie cât mai catifelată și să miroasă frumos. De fel, am pielea uscată și are nevoie în permanență de hidratare așa că am zis că nu ar fi greșit să apelez la niște uleiuri de corp. Azi îți spun cum folosesc uleiul de argan de la L’Erboristica.

Am încercat și alte uleiuri de corp până am descoperit uleiul de argan, semințe de in și migdale dulci de la L’Erboristica. Îl găsești la farmacia Tei, are 200 ml și costă 25 lei. 

Eu îl folosesc după duș/baie și îmi place foarte mult cum miroase și mai ales, că intră foarte repede în piele, astfel că nu trebuie nici să stau foarte mult în baie, nici să-mi fac griji că îmi pătează hainele.

Ingredientele pe care le conține sunt naturale, fiecare având rolul său. Uleiul de argan este regenerant, uleiul de semințe de in are rol antioxidant, hrănitor și hidratant, iar uleiul de migdale dulci oferă elasticitate pielii.

În timp, m-am gândit că dacă pielea mea se simte atât de bine și hidratată cu acest ulei, de ce să nu-l folosesc și pe ten, în loc de cremă. Și asta am făcut. Inițial l-am folosit pe post de cremă de noapte și apoi l-am aplicat și dimineața, înainte să îmi aplic machiajul. Nici nu vă închipuiți ce bază extraordinară este pentru fondul de ten/BB cream. Eu nu prea folosesc fond de ten, prefer BB cream-ul.

Nu aplic o cantitate mare de ulei pe față, ci doar câteva picături, pe care le masez foarte bine până intră în piele. Și spuneam mai sus că acest ulei intră destul de repede în piele. Tenul rămâne hidratat pe durata întregii zile, BB cream-ul nu “dispare”și nu se adună în anumite locuri, ba mai mult, se aplică uniform, cu mare ușurință.

De obicei sunt foarte atentă la produsele pe care le folosesc, iar acest ulei este vegan, nu conține coloranți, parabeni și/sau derivați petrochimici. Este testat, dar nu pe animale.

Tu folosești uleiul de corp în acest mod?

Previous

Ce am mai făcut în ultima vreme?

Next

2 uleiuri esentiale pe care le folosesc pentru migrene

2 Comments

  1. Mie imi plac uleiurile de corp, doar că puține se absorb rapid în piele, așa că acesta este un detaliu important pentru mine, e bine că ai menționat.

    • Mihaela Curea: Si mie imi plac, dar mereu aveam o problema cu statul prea mult in baie pana intrau in piele. In cazul acestuia, lucrurile sunt simple: intra repede in piele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.