Un mesaj de Valentine’s Day

Pe 14 februarie al fiecărui an, întreaga lume sărbătorește Valentine’s Day, o sărbătoare a iubirii, răsfățului și cadourilor. Practic, este sărbătoarea care deschide luna cadourilor pentru femei. Corect, ladies? Astăzi, am un mesaj de Valentin’s Day pe care vreau să-l împărtășesc cu tine.

Chiar dacă este o sărbătoare celebrată în aproape întreaga lume (mă gândesc că poate mai există vreun trib fericit într-o junglă îndepărtată care nu a auzit de Valentine’s Day), nu toată lumea o celebrează, ba mai mult, această sărbătoare are haterii ei înfocați, care an de an se străduie nevoie mare să-și arate ura față de sărbătoarea ce a pornit de la americani.

Zilele astea pe unde te uiți (ferească să ajungi pe la Jumbo unde toate rafturile sunt pline de inimioare roșii și ursuleți care spun „i love you”) vei observa cupluri fericite, flori, inimioare roșii și jucării de pluș cu mesaje de dragoste. Foarte drăguț, dar unde e iubirea asta în toate celelalte zile ale anului, că mă gândesc totuși că o relație nu se întâmplă numai pe 14 februarie.

Nici eu nu sunt fan Valentine’s Day. Nu îmi place, nu o urăsc, pur și simplu îmi este indiferentă. Ce-i drept îmi plac anumite mesaje amuzate pe care le găsesc pe Facebook, dar cam atât.

Ceea ce nu înțeleg eu este ura ieșită din comun a unora. Aceleași crize și nemulțumiri an de an. Chiar nu te poți abține? Nu poți înțelege că e doar o sărbătoare care ține o singură zi după care totul revine la normal? Ce-i așa greu de procesat?

Mesajul meu este următorul: Dacă îți place acestă sărbătoare, o poți celebra cum crezi tu că îți face plăcere. În caz că o urăști, abține-te de la a mai împrăștia ură în jurul tău, tratează această zi ca oricare alta deoarece este doar o simplă zi. Nu interesează pe nimeni frustrările tale, iar sărbătoarea nu va înceta să existe doar pentru că ție nu îți place. Lucrurile sunt atât de simple. Bine? 🙂

Tu ce părere ai despre Valentine’s Day?

Previous

Cum să-ți organizezi timpul + to do list GRATUIT

Next

L’oreal Superstar: Am apărut pe copertă

2 Comments

  1. E doar o nouă zi minunată. Dar imi place să vad cum bărbații umblă după cadouri și flori. Le stă atât de bine. Ar trebui să facă mai des asta.
    Dragostea se sărbătorește în fiecare zi, pentru că dragostea este specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.