Uscător de păr Xiaomi MI Hair Dryer – Review

Cred că părul este accesoriul cel mai de preț pe care o femeie îl poate avea, iar părul îngrijit, strălucitor și sănătos are minunata capacitate de a completa armonios orice outfit. Pentru a menține un păr îngrijit și sănătos, este necesar să folosim câteva produse, cât să nu îl încărcăm prea mult și să arate cât mai natural. De asemenea, uscătoarele de păr sunt mereu un must have și de aceea, va povestesc acum despre experiența mea cu uscătorul de păr Xiaomi MI Hair Dryer.

Părul meu

Este natural, sănătos și des. O simplă tăiere a vârfurilor se transformă într-o mare de păr în jurul meu, iar asta mă bucură foarte mult. Nu este vopsit și nu folosesc produse de styling. Doar șampon, balsam și o mască de păr. Pentru styling folosesc un uscător de păr și o perie rotativă.

De ce uscător de păr?

Folosesc destul de des uscătorul de păr pentru că nu îmi afectează firul de păr atât de mult cum o face placa pentru întins părul. Când văd aburii care ies din părul meu când folosesc placa, sincer, mă sperii. Folosesc uscătorul pentru că îmi este mai simplu și îmi ia mai puțin timp să îmi aranjez părul.

De ce uscătorul de păr Xiaomi MI Hair Dryer?

Mie îmi plac lucrurile simple, ușor de folosit, care nu îmi consumă mult timp, fără prea multe funcții și complicații. Xiaomi hair dryer se aliniază cu succes la toate cerințele mele deoarece este:

Simplu – are un buton de pornire/oprire și două trepte de setare a intensității.

Ușor – față de alte uscătoare de păr, care sunt grele și îngreunează procesul de uscare și coafare, Xiaomi este foarte ușor, ceea ce face ca utilizarea lui să fie foarte confortabilă.

Intensitatea căldurii – eu am o problemă cu majoritatea uscătoarelor de păr deoarece au o intensitate foarte mare a căldurii chiar și folosite la prima treaptă, deja la a doua treaptă lucrurile devin dificile în sensul că îmi deshidratează firul de păr foarte mult și lasă un aspect de păr ars. Nobody likes that.

MI Hair Dryer are NTC smart temperature control care alternează aerul cald și rece. Practic, este un uscător de păr care hidratează părul, neutralizează efectul de electrizare al firului de păr și lasă părul strălucitor și catifelat. Everybody loves that!

Acest uscător este foarte delicat cu părul și are la amblele trepte intensitatea potrivită, astfel că nu deshidratează firul de păr, dimpotrivă, părul este uscat delicat, se coafează foarte bine, rapid și ușor, firul de păr arată sănătos și mătăsos. E ca și cum abia ai ieșit de la salon, iar asta îmi place foarte mult, motiv pentru care îl recomand cu mare drag.

Prețul – foarte accesibil. Îmi ador părul și îmi place să am grijă de el cât mai bine însă nu aș cheltui o avere pentru asta.

Succes la shopping pentru o experiență minunată.

Previous

Tot ce ai nevoie pentru rutina ta de zi cu zi pentru îngrijirea părului: Tratamentele 4-în-1 de la GLISS

Next

Povestea bijuteriilor personalizate, PersonallyMe

2 Comments

  1. Imi place ce varianta de uscator de par propune Xiaomi

  2. Personal sunt o fana a produselor Xiaomi, mi se par de calitate si au preturi destul de accesibile. Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.